Προσοχή, απατεώνες!

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Απριλίου 2019 by energinews (admin)

Γνώριζε πρόσωπα και διευθύνσεις, ήξερε πότε η μητέρα του “Α.Χ” ήταν μόνη στο σπίτι και τότε… “χτύπησε”

Άνδρας γύρω στα 60 με ελαφρώς γκρίζα μαλλιά τριγυρίζει στη Σίλαμο Ηρακλείου και την ευρύτερη περιοχή με ένα λευκό αυτοκίνητο κάνοντας “έρανο” για παιδάκι από τις Αρχάνες το οποίο (σύμφωνα με τον ίδιο) πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο δράστης χτύπησε το μεσημέρι το κουδούνι στο σπίτι του “Α.Χ” ενώ εκείνος απουσίαζε.  Αφού η μητέρα του άνοιξε ανυποψίαστη την πόρτα αρχικά ο “φιλάνθρωπος” ζήτησε να δει τον “Α.Χ” πιθανότατα σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσει ότι η γυναίκα τη δεδομένη στιγμή ήταν μόνη της στο σπίτι.

Ο “φιλάνθρωπος” αποδείχθηκε καλά διαβασμένος αφού γνώριζε με λεπτομέρειες τα στοιχεία του γιού της, το όνομα του και που εργάζεται. Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτός είπε στην γυναίκα ότι το θέμα με το παιδάκι θα προβληθεί απόψε στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV. Πράγμα αναληθές.

Το θετικό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες έδωσε στον “φιλάνθρωπο” 5 ευρώ και έκλεισε την πόρτα.

Η ίδια στάθηκε τυχερή ωστόσο σύμφωνα με το γιό της εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο άγνωστος άνδρας δεν πήγε σε κανένα άλλο από τα γειτονικά σπίτια για τον υποτιθέμενο έρανο αλλά μόνο στο συγκεκριμένο.

Προσοχή λοιπόν! Οι επιτήδειοι καραδοκούν…

*Για ευνόητους λόγους το όνομα του καταγγέλλοντα δεν αποκαλύπτεται. Ο ίδιος έχει ήδη απευθυνθεί στην αστυνομία.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.