ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-01.2020 ΩΡΑ 17.30


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 27 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Σας προσκαλούμε, στις 29  Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

 1. Έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά «Δρόμος Αναβάθμισης ΒΟΑΚ στο τμήμα Καβούσι – Αυχένας Αγκαθιάς»  (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
 2. Χαρακτηρισμός κωδικών αριθμών εξόδων ως δεκτικών εκδόσεως χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 3. Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας» (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 4. Καθορισμός εισφοράς σε γη και χρήμα για την Πράξη Εφαρμογής των οικισμών Κουτσουρά- Μακρύ Γιαλός –Ανάληψη (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 5. Χωροθέτηση νέου Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Νομού Λασιθίου (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 6. Ενημέρωση και λήψη απόφασης για το έργο «Στερέωση των αρχιτεκτονικών λειψάνων του προϊστορικού οικισμού της Μύρτους (Φούρνου Κορυφή) στη Κρήτη και ένταξη του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 7. Χορήγηση παράτασης του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 8. Χορήγηση παράτασης χρόνου εργασιών του 1ου σταδίου, καθώς και του συνολικού χρόνου παράδοσης της Μελέτης «Αναβάθμισης Ε.Ε.Λ. Ιεράπετρας και επαναχρησιμοποίηση εκροής για άρδευση» (Εισηγητής: Πέτρος Μαστοράκης)
 9. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Εισηγητής: Παναγιώτης Σαρρής)
 10. Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών & Υπηρεσιών του Δήμου, έτους 2020 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
 11. Επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» για το έτος 2020  (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Ο Πρόεδρος  Δ.Σ.

Ευάγγελος Μπινιχάκης

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.