ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-01.2020 ΩΡΑ 17.30


0
(0)

Σας προσκαλούμε, στις 29  Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

 1. Έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά «Δρόμος Αναβάθμισης ΒΟΑΚ στο τμήμα Καβούσι – Αυχένας Αγκαθιάς»  (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
 2. Χαρακτηρισμός κωδικών αριθμών εξόδων ως δεκτικών εκδόσεως χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 3. Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας» (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 4. Καθορισμός εισφοράς σε γη και χρήμα για την Πράξη Εφαρμογής των οικισμών Κουτσουρά- Μακρύ Γιαλός –Ανάληψη (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 5. Χωροθέτηση νέου Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Νομού Λασιθίου (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 6. Ενημέρωση και λήψη απόφασης για το έργο «Στερέωση των αρχιτεκτονικών λειψάνων του προϊστορικού οικισμού της Μύρτους (Φούρνου Κορυφή) στη Κρήτη και ένταξη του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 7. Χορήγηση παράτασης του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 8. Χορήγηση παράτασης χρόνου εργασιών του 1ου σταδίου, καθώς και του συνολικού χρόνου παράδοσης της Μελέτης «Αναβάθμισης Ε.Ε.Λ. Ιεράπετρας και επαναχρησιμοποίηση εκροής για άρδευση» (Εισηγητής: Πέτρος Μαστοράκης)
 9. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Εισηγητής: Παναγιώτης Σαρρής)
 10. Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών & Υπηρεσιών του Δήμου, έτους 2020 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
 11. Επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» για το έτος 2020  (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Ο Πρόεδρος  Δ.Σ.

Ευάγγελος Μπινιχάκης

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.