ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 01-07-2019


Τελευταία ενημέρωση 28 Ιουνίου 2019 by energinews (admin)

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019, και ώρα 19.30 μ.μ., σε ειδική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε το παρακάτω θέμα:

Έγκριση του πρακτικού της διακομματικής επιτροπής για τις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, για τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο, στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προβολή τους.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Γεώργιος Ασπραδάκης

 

Σας προσκαλούμε, στις 01 Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 μ.μ., σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2019 (Εισηγήτρια: Χρυσούλα Χατζημαρκάκη)
2. Έγκριση μελέτης «Εργασία καθαρισμού παραλίας Τ.Κ. Παχείας Άμμου» (Εισηγήτρια: Μαρία Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη)
3. Αγορά ακινήτων στην Τ.Κ. Αγίου Στεφάνου για την εγκατάσταση της μονάδας ΕΕΛ Μακρύ Γιαλού (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
4. Έγκριση τελικών στοιχείων της Πράξης με τίτλο: «Δράσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση Αστικών Αποβλήτων Δήμου Ιεράπετρας», και οριστικής μελέτης διαχείρισης και κομποστοποίησης βιοαποβλήτων Δήμου Ιεράπετρας στο Ε.Π «Υποδομές μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στον άξονα προτεραιότητας 14, δράση: «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων» (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
5. Τροποποίηση της με αριθμ.34/2018 απόφασης Δ.Σ που αφορά στη σύναψη σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα» (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
6. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ.έτους 2019 (Εισηγήτρια: Χρυσούλα Χατζημαρκάκη)
7. Κατανομή πιστώσεων για συντηρήσεις σχολικών κτιρίων (Εισηγητής: Ηλίας Νταραράς)
8. Εκλογή νέου Προέδρου του Δ.Σ. του δημοτικού ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
9. Ανάκληση στη με αρ.279/2017 απόφασης Δ.Σ. και τροποποίηση της 86/2019 απόφασης Δ.Σ. που αφορά Προγραμματική Σύμβαση «Αξιοποίηση και λειτουργία αρδευτικού έργου στην περιοχή Μπαμπακιάς Λάκκος της Τ.Κ. Ανατολής Δήμου Ιεράπετρας» (Εισηγήτρια: Χρυσούλα Χατζημαρκάκη)
10. Παραχώρηση χρήσης Δημοτικού Σχολείου Μεσελέρων στον Πολιτιστικό Σύλλογο για διοργάνωση εκδήλωσης (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Γεώργιος Ασπραδάκης

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.