Προσευχήθηκαν για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία στα Ανώγεια


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Με μια προσευχή για τη δοκιμαζόμενο από τις καταστροφικές πυρκαγιές Αυστραλία περιελάμβανε η δοξολογία το πρωί της Τρίτης στον Αϊ Γιώργη στο Μεϊντάνι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο anogi.gr: “η προσευχή μας ας πάρει δύναμη να ενωθεί να γίνει προσευχή ικεσία, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε πνευματικά, όπως και όσο τούτο γίνεται, που γίνεται, να δοθεί ένα τέλος στο θρήνο των συνανθρώπων μας εκεί στη μακρινή Αυστραλία. Όλοι εμείς εδώ από τα Ανώγεια, κρατάμε στο Άγιο Δισκοπότηρο, στο αντίδωρο, κοιτάζοντας παράλληλα την εικόνα του Αγίου μας του Αη Γιώργη, της Παναγίας μας, του Χριστού μας, υψώνουμε τα χέρια ψηλά, δέηση, με ταπεινότητα και δάκρυ να πάψει η συμφορά, να πάψει ο όλεθρος, να σβήσει ο πόνος και να χαμογελάσουν τα χείλη των αδελφών μας στην Αυστραλία.

Παίρνοντας παράλληλα δύναμη για να ξαναχτίσουν όλοι μαζί το περιβάλλον, τις ζωές τους και τα όνειρά τους. Τα Ανώγεια ξέρουν από ολοκαυτώματα, ξέρουν από δύναμη ξέρουν τι θα πει ξανά χτίζω από το μηδέν τη ζωή μου. Αυτή τη γνώση κάνουμε προσευχή, αυτή την προσευχή δύναμη και αυτή τη δύναμη παρακαλάμε το Θεό μας, να την προσφέρει στα αδέρφια μας στην Αυστραλία.”

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.