Προς συζήτηση το θέμα τοπικού lockdown στο Ηράκλειο


0
(0)

Το ζήτημα συζητάται, αυτή την ώρα, στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Το ενδεχόμενο της επιβολής επιπλέον περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, συζητήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και των λοιπών ιθυνόντων, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, κατά τη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης.

Σύμφωνα με πηγή από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το ζήτημα το οποίο ετέθη επί τάπητος, αφορούσε τη λήψη περιοριστικών μέτρων, κατά το παράδειγμα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, σε πολύ μεγάλο βαθμό, η τελική απόφαση των λοιμωξιολόγων για τη λήψη ή όχι επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Ηράκλειο, εξαρτήθιηκε από τη σημερινή ημερήσια έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τα κρούσματα που είχαν καταγραφεί το τελευταίο 24ωρο στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Τι συζητούν για τα σχολεία

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, μεταξύ των λοιμωξιολόγων της Επιτροπής, εξακολουθεί να υπάρχει πολύ μεγάλη διαφωνία στην ημερομηνία του ανοίγματός τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, οι λοιμωξιολόγοι «διχάζονται» μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 14 Σεπτεμβρίου.

neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.