Προμήθεια και εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ύψους 3 εκ. Ευρώ


0
(0)
Την ένταξη του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Γ.Ν. “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ”» ύψους 3 εκ. Ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης 2014-2020 και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της εκπαίδευσης και κοινωνικής συνοχής στην Κρήτη». Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 2.996.860,00 €.
Η Πράξη αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών τμημάτων του Γ.Ν.”ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ- ΠΑΝΑΝΕΙΟ” . Τα μηχανήματα που θα χρηματοδοτηθούν θα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, πλήρες, καινούργια και αμεταχείριστα και είναι τα παρακάτω:
Φορητός Αναπνευστήρας μεταφοράς, Αναπνευστήρας όγκου πίεσης, video Βρογχοσκόπιο, Αναπνευστήρας, Τροχήλατα Νοσηλείας, Φορητό σύστημα υπερηχοτομογραφίας με 3D καθοδήγηση βελόνας για τη διενέργεια περιφερικών νευρικών αποκλεισμών, Υπέρηχος γυναικολογικής χρήσης, Φορητή θερμοκοιτίδα με ενσωματωμένο αναπνευστήρα, Ψηφιακό Φορητό Ακτινολογικό, Πολυθρόνες για ογκολογικούς ασθενείς, Πύργος Ηλεκτροφυσιολογίας, Χειρουργική τράπεζα γενικής χειρουργικής,  Λαπαροσκοπικός εξοπλισμός ψηφιακής αίθουσας, Σύστημα ψηφιακής διαχείρισης ψηφιακής αίθουσας, Συστήματα ανάρτησης εξοπλισμού και σκυαλιτικές λυχνίες, Φορητό ψηφιακό ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM, Αναισθησιολογικό μηχάνημα, Συσκευή μέτρησης οστικής πυκνότητας, Θερμοκοιτίδες ανοικτού/κλειστού τύπου, Αξονικός τομογράφος τουλάχιστον 128 τομών, Στεφανιογράφος/Αγγειογράφος.

hashtags
#emeis_stin_kriti, #ΕΥΔ_ΕΠ_Περιφέρειας_Κρήτης   #Kriti20142020

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *