Προετοιμασία και οδηγίες για τα Seatrac που θα τοποθετηθούν το καλοκαίρι σε τέσσερα σημεία του Δήμου Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαρτίου 2023 by manos (ceo)-admin

Στην Ιεράπετρα βρίσκονται από το πρωί εκπρόσωποι της εταιρείας που κατασκευάζει τους μηχανισμούς Seatrac μέσω των οποίων άτομα με αναπηρίες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση για τα καλοκαιρινά μπάνια τους.

Σκοπός είναι να δοθούν οδηγίες για την τοποθέτηση αλλά και τον χειρισμό των κατασκευών τόσο στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας αλλά και σε αρμόδιους από κοινότητες στις οποίες πρόκειται να τοποθετηθούν οι μηχανισμοί.

Η πρώτη επίσκεψη έγινε σήμερα το πρωί στην Παχειά Άμμο όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη σε μέλη της κοινότητας και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της εταιρείας μαζί με τον αντιδήμαρχο Κ. Αστροπεκάκη πήγαν και στο Μύρτος.

Συνολικά τέσσερα καινούρια Seatrac πρόκειται να τοποθετηθούν το καλοκαίρι σε παραλίες του Δήμου Ιεράπετρας και πέρα από την Παχειά Άμμο και το Μύρτος θα τοποθετηθεί από ένα σε παραλία της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού, χωρίς να έχουν αποφασιστεί ακόμα τα τελικά σημεία τοποθέτησής τους τα οποία θα εξασφαλίζουν την κατά το δυνατό λιγότερη έκθεση σε έντονους κυματισμούς.

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.