ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ 30ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


0
(0)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του 30ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη (9-11 Ιούλη) με σύνθημα “Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ – κυβερνήσεις – καπιταλισμός. Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!”

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Το Σάββατο 10 Ιούλη θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ Κεμάλ Οκουγιάν και στις 8.00μμ θα χαιρετίσει στη συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς. Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσει επίσης ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας και θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος.

        Την Κυριακή 11 Ιούλη θα συναντηθεί στις 9:00 πμ, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, στις 10:45 πμ, στο Δημαρχείο Μυτιλήνης με τον Δήμαρχο Στρατή Κύτελη και στις 12:30 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Δυτ. Λέσβου με τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Τη στιγμή που η σχολική χρονιά τελείωσε με 60.000 κενά εκπαιδευτικών, η κυβέρνηση διαφημίζει διορισμούς, εκ των οποίων οι περισσότεροι εργάζονται εδώ και χρόνια στην εκπαίδευση “αναπληρώνοντας” ουσιαστικά τον εαυτό τους. Η κατάσταση στην εκπαίδευση, ειδικά σε συνθήκες εξέλιξης της πανδημίας, θα είναι δύσκολη και ουσιαστικά μη διαχειρίσιμη, πολύ δε περισσότερο που προστίθεται ένα νομοσχέδιο για σχολεία πολλών ταχυτήτων, τα οποία θα αναζητούν πόρους ώστε να καλύπτουν τα στοιχειώδη και αυτονόητα. Άρα, το επείγον είναι να καλυφτούν όλες οι εκπαιδευτικές ανάγκες, όπως διεκδικούν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς τους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.