Προγραμματική σύμβαση 990 χιλ. ευρώ για την «Ανακατασκευή-Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων γηπέδων ποδοσφαίρου του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης


0
(0)

Την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή-Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων γηπέδων ποδοσφαίρου του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου» στο Σκαφιδαρά Δήμου Μαλεβιζίου, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στα 990.000  ευρώ και στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Γιάννη Δανδάλη Πρόεδρο του ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης, ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, και τα στελέχη της υπηρεσίας Μάνος Γωνιανάκης και Γιώργος Κανδεράκης.

Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Πουρσανίδης ευχαρίστησαν δημόσια την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, επισημαίνοντας ότι, με την σημερινή υπογραφή της σύμβασης γίνεται το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να μεγαλώσουν και να εκσυγχρονισθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ανέφερε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να «επενδύει» στον αθλητισμό προς όφελος των νέων ανθρώπων σε όλη την Κρήτη.

Αντικείμενο της προτεινόμενης προγραμματικής Σύμβασης

  1. Ωρίμανση του Έργου
  2. Οργάνωση και σχεδιασμός υλοποίησης
  3. Σύνταξη ή/και Επικαιροποίηση διακηρύξεων
  4. Διενέργεια διαδικασιών ανάθεσης και επιλογής αναδόχου σύμφωνα με τη νομοθεσία Δημοσίων Συμβάσεων
  5. Υπογραφή των σχετικών συμβάσεων
  6. Διαχείριση και παρακολούθηση της υλοποίησης του Έργου
  7. Παρακολούθηση χρηματορροών και εκτέλεση πληρωμών σε βάρος του προϋπολογισμού του Έργου
  8. Παραλαβή του Έργου στο σύνολο του
  9. Παράδοση του Έργου σε πλήρη λειτουργία στον Κύριο του Έργου με πλήρη τεχνική και οικονομική τεκμηρίωση

VIDEO ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *