Προβληματισμός στους ιδιοκτήτες σκαφών για τη Χρυσή μετά το θάνατο επισκέπτη

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στην πλευρά των επιχειρηματιών των τουριστικών σκαφών της Ιεράπετρας μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου ενός επισκέπτη στη Χρυσή την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος ο 38χρονος με καταγωγή από τις Φιλλιπίνες, εργαζόμενος σε τουριστικό γραφείο της Κρήτης, ήταν ένας άνθρωπος που επισκεπτόταν πολύ τακτικά τη νήσο Χρυσή και γνώριζε το περιβάλλον, ενώ ο θάνατος του πιθανότατα προέκυψε από πνιγμό και όχι από άλλα παθολογικά αίτια.

Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε σήμερα ο Θ. Χηνόπουλος πλοιοκτήτης του πλοίου Πόρτο Γραμβούσα που μετέφερε τον επισκέπτη καθώς και ο Μάκης Δημογεροντάκης που για δεκαετίες δραστηριοποιείται με εκδρομές στη Χρυσή τονίζοντας και οι δύο πως το περιστατικό αυτό οφείλει να κινητοποιήσει τις αρχές με σκοπό να αλλάξει ο τρόπος αποβίβασης επισκεπτών ώστε να γίνει περισσότερο ασφαλής.

Όπως ανέφερε ο κ. Χηνόπουλος είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πει κανείς με σιγουριά αν ο θάνατος του επισκέπτη οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο αποβιβάστηκε κάτι που θα φανεί από την προανάκριση του Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο επιχειρηματίες κάλεσαν τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει την περίπτωση και παράλληλα όλους τους αρμόδιους φορείς να επανεκτιμήσουν τη στάση τους για την τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται το φετινό καλοκαίρι οι επισκέπτες στη Χρυσή.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

30

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.