Πολιτική προστασία Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου: Ενημέρωση για τους εμβολιασμούς για την αντιμετώπιση του covid-19


0
(0)

Από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ανακοινώνεται ότι:

Όσοι πολίτες έχουν κάνει την 1η δόση του εμβολίου (pfizer) και επιθυμούν να κάνουν την 2η δόση στο Δήμο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο γραφείο στα τηλέφωνα: 2844-340152 και 6974-074474 από 08:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ., υπεύθυνη επικοινωνίας  κα. Κατερίνα Πλατή, Κοινωνικός Λειτουργός (κατά την επικοινωνία θα πρέπει να είναι διαθέσιμα τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου ΑΜΚΑ κλπ).

Παράλληλα συνεργεία του Δήμου, ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί επισκέψεις πόρτα-πόρτα για την καταγραφή των ενδιαφερομένων σχετικά με τους εμβολιασμούς είτε της 1ης είτε και της 2ης δόσης για όλα τα εμβόλια.

Επίσης την Πέμπτη 1/7/2021 έχουν προγραμματιστεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, έλεγχοι RAPID TEST  (SARS-COV 2) στους πολίτες, στο Δημαρχείο Τζερμιάδων από 10:00πμ έως 2:00 μμ.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *