Πληρώνουν ανθρώπους να τρομάζουν περιστέρια για μια φωτογραφία στο Instagram


0
(0)

Οι… τέλειες φωτογραφίες του Instagram κρύβουν πολλά μυστικά αλλά και φαντασία. Στην πλατεία Tha Pae, στο Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη συναντά κανείς… «επαγγελματίες» τους οποίους προσλαμβάνουν οι χρήστες του Instagram ώστε να τρομάζουν τα περιστέρια που βρίσκονται στην πλατεία εξασφαλίζοντάς τους την τέλεια φωτογραφία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, η πλατεία Tha Pae φημίζεται για τα πολλά περιστέρια που κινούνται τριγύρω σε όλη την έκτασή της. Τις περισσότερες φορές, όμως, δεν είναι τρομερά δραστήρια και δεν πετούν γύρω από τα κεφάλια των ανθρώπων, όπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τάση της εποχής του Instagram έχει επιβάλλει ανθρώπους να εργάζονται με μοναδικό σκοπό να τρομάξουν τα περιστέρια ώστε οι ταξιδιώτες, προερχόμενοι κυρίως από το εξωτερικό, να καταφέρουν να τραβήξουν την επιθυμητή λήψη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που έχει κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο, αυτοί οι εργαζόμενοι αποκαλούνται «spookers περιστεριών» και χρεώνουν 20 μπατ (περίπου $ 0,65 δολάρια) για να τρομάξουν τα περιστέρια.

πηγη:perierga.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.