Πλημμύρισαν τα ΤΕΠ του Βενιζέλειου – Σε απόγνωση ασθενείς και συνοδοι


0
(0)

Τι αναφέρει από πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου

Μπροστά σε ένα αναπάντεχο περιστατικό βρέθηκαν σήμερα όλοι όσοι έτυχε να βρεθούν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Η ισχυρή βροχόπτωση που έπεσε σήμερα προκάλεσε προβλήματα στα ΤΕΠ που από την μία στιγμή στην άλλη πλημμύρισαν καθιστώντας απαγορευτική την παρουσία γιατρών, νοσηλευτών, ασθενών και συνοδών στο συγκεκριμένο χώρο.

Μάλιστα συνοδός που έτυχε να βρεθεί στα ΤΕΠ , επικοινώνησε με το neakriti.gr αναφέροντας το περιστατικό και εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

«Πλημμύρισαν τα υπόγεια ιατρεία των Πρώτων Βοηθειών του νοσοκομείου. Μας έδιωξαν και δεν μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν γιατί όπως μας είπαν έχουν πλημμυρίσει. Καθαρίστρια έβγαζαν τα νερά με τις σκούπες . Αυτό που συνέβη ήταν απερίγραπτο.»

Να σημειωθεί ότι ενδεχομένως το πρόβλημα, προέκυψε εξαιτίας  και της κατηφορικής κλίσης που είχε ο δρόμος που οδηγεί στα ΤΕΠ του Βενιζελείου.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Τασσόπουλος, επιβεβαίωσε το θέμα αναφέροντας ότι η βροχή που έπεσε ήταν πολύ έντονη και είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα φρέατια από φερτά υλικά.

«Το πρόβλημα που σημειώθηκε διήρκησε λίγη ώρα και σε καμία περίπτωση δεν δόθηκε οδηγία να φύγουν οι ασθενείς από το νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι  καθάρισαν τους χώρους, έχει αποκατασταθεί η λειτουργία   και τα περιστατικά εξυπηρετούνται κανονικά».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.