ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ: ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 11 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Πέτσας επέμενε-αφήνοντας σύξυλο και τον παρουσιαστή- ότι οι καταστροφικές πλημμύρες στην Βόρειο Εύβοια δεν έχουν σχέση με τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.Γνωρίζαμε ότι είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες.

Τώρα δημιουργείται εύλογα το ερώτημα:Εκτός από ανίκανοι είναι και άσχετοι ή απλώς και ανόητοι;

Και στις δύο περιπτώσεις είναι επικίνδυνοι. Αλλά τα αντιπλημμυρικά έργα δεν μπορούν να περιμένουν.Είναι προτεραιότητα για όλες τις περιοχές που έπληξαν οι πυρκαγιές.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: TΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους των συλλόγων εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, με αντικείμενο τις ενέργειες καταστρατήγησης εργασιακών δικαιωμάτων από την Διοίκηση της Τράπεζας.
Στην συνάντηση συμμετείχαν οι αρμόδιοι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Γιώργος Μουλκιώτης.

Μετά την συνάντηση η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση

Μετά το σκάνδαλο που κόστισε 2,36 δισεκατομμυρίων ευρώ στη δημόσια περιουσία κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς, η σημερινή Διοίκηση προωθεί τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την χαριστική παράδοση της Τράπεζας στους εκλεκτούς της. Αυτή η υπόθεση για μας δεν έχει κλείσει.
Η Διοίκηση εκμεταλλεύεται την υποβάθμιση του ΣΕΠΕ και την απουσία ελέγχων και επιχειρεί να εξαναγκάσει εργαζόμενους σε αποχώρηση και μεθοδεύει την καταστρατήγηση των συλλογικών συβάσεων.

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις έπραξε και θα φέρει το θέμα στη Βουλή.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» (ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα παραχωρήσει συνέντευξη αύριο Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 10:30πμ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένουν διαχρονικά και αταλάντευτα υπέρ της διερεύνησης κάθε σκιάς στον δημόσιο βίο της χώρας. Είναι πάγια και ανεπιφύλακτη η θέση μας: όλα στο φως, για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς. Είναι μια θέση που εκφράσαμε και υπηρετήσαμε στο παρελθόν και μέχρι σήμερα με την ουσιαστική συμμετοχή μας στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ακόμη και όταν αντικείμενο έρευνας ήταν τα πεπραγμένα δικών μας στελεχών ή χρονικών περιόδων.

Και έτσι θα πράξουμε και με την επιτροπή για τη διερεύνηση “της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, του ευτελισμού των θεσμών και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος”.

Η δημοκρατία, άλλωστε, δεν φοβάται την αλήθεια, αλλά οφείλει να την επιδιώκει.

H στάση μας, αναλυτικά στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης σύστασης της εξεταστικής επιτροπής θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.