ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ


0
(0)

Ανακοίνωση του Τομέα Ενέργειας και του αρμόδιου Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αρβανιτίδη

Το Κίνημα Αλλαγής μετά από συστηματική διαβούλευση με φορείς και την τοπική κοινωνία στα δυτικά προάστια του Πειραιά και μετά την πρόσφατη ανάκληση – ακύρωση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τροποποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης (ΑΕΠΟ) μεγάλης βιομηχανικής δραστηριότητας στην Δραπετσώνα, αισθάνεται την ανάγκη να ξανατονίσει ότι είναι το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ισόρροπης βιώσιμης ανάπτυξης για την περιοχή αυτή.

Η Δραπετσώνα, το Κερατσίνι και το Πέραμα, υπήρξαν διαχρονικά περιοχές που σήκωσαν βαρύ περιβαλλοντικό φορτίο, προς όφελος της Ανάπτυξης της Χώρας. Οι περιοχές αυτές πλήρωσαν βαρύ τίμημα, και μάλιστα στο όνομα της Ανάπτυξης, ισοπεδώθηκαν ή θάφτηκαν και υποβαθμίστηκαν ακόμα και αρχαιολογικοί χώροι, όπως το Αφροδίσιο, και το ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή. Αυτή η πολιτική επιλογή, είναι μία επιλογή η οποία στερείται Δικαιοσύνης, γιατί επιβάρυνε διαχρονικά συγκεκριμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου με συγκεκριμένη κοινωνική και πληθυσμιακή σύνθεση, με όλες τις ρυπογόνες δραστηριότητες.

Ακόμα και ο πιο δύσπιστος, θα ομολογήσει, ότι με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής στην περιοχή των δυτικών πόλεων του Πειραιά. Απομακρύνθηκε η χωματερή από το Σχιστό, έκλεισαν ρυπογόνες Βιομηχανίες, δρομολογήθηκε το κλείσιμο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, έγιναν εκτεταμένες παρεμβάσεις ανάπλασης. Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είχαμε αρχίσει να δρομολογούμε ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους στη Δραπετσώνα, στο Πέραμα στο Κερατσίνι.

Σήμερα είναι η ώρα να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε. Να μετατρέψουμε τις πληγές του χθες, σε πρόκληση του Σήμερα, σε Αλλαγή για το μέλλον.

Το σχέδιο μας στηρίζεται στη Δικαιοσύνη. Και Δικαιοσύνη είναι ότι όσοι ρύπαναν, όσοι κέρδισαν από την Βιομηχανική Ανάπτυξη της περιοχής, θα πρέπει να συμβάλλουν σήμερα στην αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ισορροπίας.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει προτείνει ένα συνολικό πλαίσιο Βιώσιμης Ανάπτυξης που αξιοποιεί τις αποφάσεις και τις μελέτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις ολοκληρωμένες προτάσεις ανάπλασης που υπάρχουν κατατεθειμένες στα δημοτικά αρχεία του Δήμου Δραπετσώνας από το 1999 έως το 2010 και ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. Το τελικό όραμά μας είναι να γίνει η μεγαλύτερη ανάπλαση της Μεσογείου, συμπεριλαμβάνοντας τις εκτάσεις της πρώην βιομηχανικής περιοχής Δραπετσώνας, των χώρων του πρώην εργοστασίου της ΔΕΗ, της ΝΑΦΘΑ αλλά και το όρος Αιγάλεω, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το νερό της Ψυτάλλειας για επαναχρησιμοποίηση και να υπάρξει ένα βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο της περιοχής, καθιστώντας την πρωτοπόρα στην μετάβαση σε μία οικονομία χαμηλού άνθρακα.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ 330.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν οι Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος, Γ. Κουράσης γενικός γραμματέας, Αντ. Ανδριανάκης, Β. Βασιλάκης και Μαίρη Τσακίρογλου στελέχη ομοσπονδίας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Β. Κεγκέρογλου, Μ. Κατρίνης, Α. Πουλάς, καθώς και οι Απ. Πόντας Γραμματέας Τομέα Ανάπτυξης και Στ. Κομνηνός Γραμματέας Τομέα Μικρομεσαίων

Μετά την τηλεδιάσκεψη, η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κλάδος των εστιατορίων και των συναφών επαγγελμάτων, που αφορά 80.000 επιχειρήσεις και 330.000 εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, πλήττεται για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά.

Τα Κυβερνητικά μέτρα είναι και πάλι ανεπαρκή. Η ΝΔ ουσιαστικά τους στοχοποιεί και τους αφήνει στην τύχη τους.

Ειδικά για την εστίαση προτείνουμε στοχευμένα και ουσιαστικά μέτρα και θα παλέψουμε μέσα και έξω από τη Βουλή να θεσμοθετηθούν πριν να είναι αργά.

Συγκεκριμένα απαιτείται:

1) Ειδικό Πρόγραμμα 1 δις ευρώ για την στήριξη του κλάδου.

Που θα δοθεί με βάση τη μείωση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων.

Επιπλέον η επιστρεπτέα Προκαταβολή, από όσες επιχειρήσεις του κλάδου έχουν πάρει, να επιστραφεί μόνο κατά 50%.

2) Όταν ανοίξουν οι επιχειρήσεις, να δοθεί επιδότηση του 100% των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων για 6 μήνες.

3) Επιδότηση του ενοικίου από το κράτος κατά 40% για 6 μήνες.

4) Μεταφορά όλων των υποχρεώσεων τους προς δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες στις 30/04/2021.

5) Μείωση της καταβολής των τελών στους Δήμους (για τραπεζοκαθίσματα, πλατείες κλπ).

6) Αναστολή των πλειστηριασμών της Α΄ κατοικίας.

Και επίσης

7) Να αλλάξει η Κυβερνητική απόφαση που απαγορεύει στα εστιατόρια το take away σε περιοχές με lockdown, αλλά το επιτρέπει στα super market και δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό.

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.

Για την διαχείριση του δεύτερου κύματος Κορονοιού.

Η κυβέρνηση ΝΔ δεν προετοίμασε το ΕΣΥ, όπως έπρεπε.

Στη δεύτερη φάση της πανδημίας, που ήταν ακόμα πιο απειλητική, υπάρχουν απανωτές οι αστοχίες και έλλειψη στρατηγικής της κυβέρνησης και των στελεχών της. Οι παραλείψεις της μας φέρνουν στα όρια του καθολικού lockdown προκαλώντας, ταυτόχρονα, στο ΕΣΥ ασφυξία.

Αρχές άνοιξης και προς το καλοκαίρι, όταν η κυβέρνηση άνοιξε τον τουρισμό μετα βαΐων και κλάδων, θυσίασε τα όποια αποτελέσματα είχαμε με θυσίες κερδίσει μέχρι τότε και το πρόβλημα διογκώθηκε.

Χωρίς αυστηρά υγειονομικά πρωτοκόλλα και χωρίς τεστ τόσο στην ενδοχώρα όσο και στα σύνορα, τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται με γεωμετρική ταχύτητα.

Μέχρι και ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον πέρασε από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ανενόχλητος και έφτασε στον Βόλο σε μια περίοδο, τότε που υποτίθεται ότι ήταν κλειστά.

Πριν από ένα μήνα ο κ. Μητσοτάκης και μια σειρά υπουργών του έλεγαν ότι δεν υπάρχει σενάριο lockdown κατηγορηματικά είτε σε κεντρικό είτε σε περιφερειακό επίπεδο.

Δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο πορεύθηκε η κυβέρνηση άφησε τρύπες που οδήγησαν στο lockdown της Θες/νίκης και των Σερρών με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την Αττική πιά και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο για τους πολίτες υγειονομικά και οικονομικά.

Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τα στοιχεια που ε΄φερ στο φως το Κίνημα Αλλαγής, από τις 119 κλίνες ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης οι 74 κλίνες είναι ΜΕΘ covid από αυτές οι 57 είναι ήδη κατειλημμένες ενώ υπάρχουν 297 διασωληνωμένοι λόγω covid.

Αυτό σημαίνει πως πολύ γρήγορα θα γεμίσουν.

Παράλληλα σε συναγερμό έχει τεθεί το νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη αλλά και του ΑΧΕΠΑ.

Πως προστατεύει η κυβέρνηση τους υγειονομικούς και το προσωπικό των νοσοκομείων; Πότε θα εντάξει το σύνολο των υγειονομικών στα βαρέα και στα ανθυγιεινά; Ερωτήματα που σωρεύονται και μένουν αναπάντητα.

Για τις προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Όταν εμείς στο Κίνημα Αλλαγής ζητούσαμε προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού για την ενίσχυση του ΕΣΥ , μας έλεγαν κάτι ακατάληπτα περί ΠΑΣΟΚ και ότι έχουμε ανακαλύψει το λεφτόδεντρο, λατρείας στα 80’ς και τα συναφή. Τώρα που τα υπόσχεται η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ Θεοδωρικάκος, η σιωπή των αμνών από τα στελέχη της ΝΔ.

Ας αφήσει κυβέρνηση τα εύκολα λόγια, και ας αποφασίσει να πάρει μέτρα γιατί η ανεπάρκεια και η φοβικότητά της την έχει οδηγήσει σε αυτά τα αδιέξοδα που βιώνουμε όλοι μας.

Το ότι για παράδειγμα δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις από Περιφερειακή Ενότητα σε Περιφερειακή Ενότητα για να αποφύγουμε τη διασπορά, είναι ακόμα μία παραδοξότητα της σημερινής κυβέρνησης. Αναφέρομαι φυσικά και στη Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα και στις Σέρρες, αυτό είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα αντιμετωπισθεί μετά τις σημερινές ανακοινώσεις, αλλά και πάλι έχουν χαθεί κρίσιμες ώρες, τι σημαίνει θα εφαρμόσω lockdown από την Τρίτη; Δηλαδή, αυτές τις 70- 80 ώρες δεν είναι κρίσιμες; Αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το αναρωτιούνται όλοι οι συμπολίτες μας, όταν τον άλλον του λες ότι θα πάρω μέτρα, αλλά θα τα πάρω μετά από τέσσερις μέρες, δυστυχώς αυτές τις τέσσερις μέρες μπορεί να έχουμε συμπεριφορές που εντείνουν το πρόβλημα.

Ο κ. Κυρανάκης (και πριν από αυτόν η κα Σπυράκη) έβαλλε κατά της επιστημονικής κοινότητας, την ώρα που η ίδια μάχεται την πανδημία και ενώ το δεύτερο κύμα σαρώνει την Ευρώπη, αναζητώντας παράλληλα με συνεχείς κλινικές μελέτες το πολυπόθητο εμβόλιο. Σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη, αυτό “έχει καθυστερήσει υπερβολικά”, γι’ αυτό και η επιστημονική κοινότητα “έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων”.

Ας σοβαρευτούμε. Η κυβέρνηση κάνει καθημερινά ένα damage control για να περιορίσει το πολιτικό κόστος.

Εμείς πιστεύουμε στην επιστήμη , στον τρόπο που λειτουργεί και δρα και φυσικά στηρίζουμε το έργο και την προσφορά της επιστημονικής κοινότητας στη μάχη εναντίον της πανδημίας.

Η ΝΔ προσπαθεί να μας πείσει ότι 9 άτομα που βρίσκονται σε ένα κέντρο εστίασης είναι πρόβλημα, ενώ τα 25 παιδιά που συνωστίζονται σε μια τάξη είναι λύση.

Το σύστημα μπάζει από παντού. Το πρόβλημα είναι μπροστά μας και πρέπει να θωρακίσουμε το ΕΣΥ, να προστατεύσουμε την υγεία των Ελλήνων πολιτών και παράλληλα να ενισχύσουμε την οικονομία μας γιατί έρχεται μεγάλη φτώχεια και η κοινωνία πρέπει να σταθεί όρθια και ζωντανή.

Οι αγρότες μας, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι τα πρώτα θύματα του ακήρυκτου αυτού πολέμου που ζούμε και έπονται οι νέοι με την ανεργία να φτάνει σε δυσθεώρητά ύψη και το εργασιακό τους μέλλον να φαντάζει ζοφερό.

Ας μας ακούσει η κυβέρνηση πριν είναι αργά, γιατί οι προτάσεις μας , είναι άμεσης εφαρμογής.

Πρύτανης ΟΠΑ

Ο απαράδεκτος, αδιανόητος, φασιστικός, τραμπούκικος προπηλακισμός του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκτός από ομόθυμη καταδίκη απαιτεί και την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση της ακώλυτης λειτουργίας και της προστασίας των Πανεπιστήμιων.

Ρυθμός Επικαιρότητας | 04.11.2020

Εστίαση: 330.000 εργαζόμενοι στο στόχαστρο της Κυβέρνησης

Για μία ακόμη φορά, τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των 80.000 επιχειρηματιών και των 330.000 εργαζομένων στην εστίαση και των οικογενειών τους αποδεικνύονται ανεπαρκή. Το χειρότερο είναι πως η ΝΔ ουσιαστικά τους στοχοποιεί και τους αφήνει στην τύχη τους. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων η Πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά, αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά. Το Κίνημα Αλλαγής προτείνει στοχευμένα και ουσιαστικά μέτρα, για τη θεσμοθέτηση των οποίων θα αγωνιστεί μέσα και έξω από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα:

  • Ειδικό πρόγραμμα 1 δις ευρώ για τη στήριξη του κλάδου και επιστροφή μόνο του 50% της επιστρεπτέας προκαταβολής για τις επιχειρήσεις του κλάδου.
  • Επιδότηση 100% των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων για 6 μήνες, όταν ανοίξουν οι επιχειρήσεις.
  • Επιδότηση ενοικίου 40% από το κράτος για ένα εξάμηνο.
  • Μεταφορά όλων των υποχρεώσεων προς Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες στις 30.4.2021.
  • Μείωση των δημοτικών τελών (π.χ. για τραπεζοκαθίσματα).
  • Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
  • Αλλαγή της απόφασης της κυβέρνησης που απαγορεύει στα εστιατόρια στις περιοχές με lockdown το takeaway, αλλά το επιτρέπει στα σούπερ μάρκετ, δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό.

Περισσότερα ΕΔΩ

Κορονοϊός: «Τρύπες» στο σχεδιασμό της κυβέρνησης οδηγούν σε lockdown και ασφυξία στο ΕΣΥ

Η δεύτερη φάση της πανδημίας είναι πιο απειλητική από την πρώτη. Αλλά χαρακτηρίζεται κυρίως από την έλλειψη στρατηγικής της κυβέρνησης και διαρκείς αστοχίες. Είμαστε κοντά στο καθολικό lockdown και το σύστημα δημόσιας υγείας κοντά στην ασφυξία. Πριν από ένα μήνα, ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του δήλωναν ότι δεν υπάρχει περίπτωση για lockdown. Αλλά οι «τρύπες» στο σχεδιασμό τους οδήγησαν στο lockdown της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και την πιθανότητα για την Αττική.

Με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Κίνημα Αλλαγής για τις αντοχές των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης είναι φανερό πως γρήγορα οι ΜΕΘ θα γεμίσουν. Δίχως προστασία για τους υγειονομικούς και το προσωπικό των νοσοκομείων, όπως εμείς έχουμε ζητήσει. Δίχως προσλήψεις προσωπικού που είναι απαραίτητες. Την ίδια στιγμή, βλέπουμε στελέχη της ΝΔ να τα βάζουν με τους επιστήμονες, επιχειρώντας με επικοινωνιακούς όρους να διαχειριστούν την κρίση. Το πρόβλημα είναι μπροστά μας και προέχει η θωράκιση του ΕΣΥ, η προστασία της καθημερινότητας και η στήριξη των εργαζομένων. Γι’ αυτό και καλούμε την κυβέρνηση ν’ ακούσει τις προτάσεις μας, οι οποίες είναι άμεσης εφαρμογής. Πριν να είναι αργά.

Δραπετσώνα: ώρα να …αποκτήσει ζωή

Το Κίνημα Αλλαγής είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ήδη καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης για την περιοχή του Περάματος, του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Πρόκειται για περιοχές που διαχρονικά σήκωσαν βαρύ περιβαλλοντικό φορτίο προς όφελος της ανάπτυξης και πλήρωσαν βαρύ τίμημα. Με το ΠΑΣΟΚ, βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής στις περιοχές αυτές, καθώς απομακρύνθηκε η χωματερή από το Σχιστό, έκλεισαν ρυπογόνες βιομηχανίες, δρομολογήθηκε το κλείσιμο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι κι έγιναν εκτεταμένες παρεμβάσεις ανάπλασης.

Το σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής στηρίζεται στη Δικαιοσύνη και Δικαιοσύνη είναι όσοι ρύπαναν και κέρδισαν από τη βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής να συμβάλλουν σήμερα στην αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ισορροπίας. Όραμά μας είναι να γίνει η μεγαλύτερη ανάπλαση της Μεσογείου, όπως αναφέρεται αναλυτικά σε ανακοίνωση του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής. Για να αποκτήσουν επιτέλους οι κάτοικοι της Δραπετσώνας την ποιότητα ζωής που δικαιούνται και αξίζουν.

Να προσαρμοστεί η Πολιτεία στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα μετά από επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο, βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου η εφαρμογή της απόφασης 317/2020 του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η απόφαση δικαιώνει άνδρα δημόσιο υπάλληλο με 25 ασφάλισης και ανήλικο τέκνο το 2010, ο οποίος ζητούσε να συνταξιοδοτηθεί στο 50ό έτος της ηλικίας του, όπως προέβλεπε ο νόμος για τις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους.

Μετά την καταδικαστική απόφαση της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το 2009 για άνιση μεταχείριση των φύλων στο Δημόσιο, η ελληνική Πολιτεία με το ν. 3865/2010 εξομοίωσε τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης ανδρών/πατέρων και γυναικών/μητέρων ανηλίκων παιδιών. Η εξομοίωση αυτή, ωστόσο, αφορά όσους/όσες συμπλήρωναν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης από το 2011 και εφεξής. Η μεγάλη σημασία της πρόσφατης απόφασής του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι ότι επεκτείνει την εξομοίωση των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης και στο έτος 2010 και μάλιστα βάσει του ίδιου σκεπτικού με εκείνο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Κατόπιν αυτών, ο κ. Κεγκέρογλου επεσήμανε την ανάγκη η Πολιτεία να προσαρμοστεί στη δικαστική απόφαση καλύπτοντας όλες τις ανάλογες περιπτώσεις ασφαλισμένων. Περισσότερα ΕΔΩ.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)