Πιθανή η μετακίνηση εκτός νομού την περίοδο του Πάσχα


0
(0)

Η παράταση του lockdown είναι δεδομένη για τουλάχιστον μία εβδομάδα, καθώς, ήδη στις 22 Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής. Χτες, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως τον Απρίλιο θα ανοίξει και η εστίαση, μονάχα σε εξωτερικούς χώρους. Με ανοιχτά σχολεία, καταστήματα, εστίαση, δεν θα μείνει πίσω και η μετακίνηση εκτός νομού, η οποία αναμένεται να επιτραπεί πριν το Πάσχα, εγκαινιάζοντας έτσι την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Η μετακίνηση εκτός νομού την περίοδο του Πάσχα, κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να έχει επιτραπεί, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για γιορτές στο χωριό.

Το πλάνο για την σταδιακή επαναφορά της χώρας σε λειτουργία, μετά την παρατεταμένη παράλυση που έχει προκαλέσει το ακορντεόν των lockdown εξετάζει η κυβέρνηση, εν μέσω της κορύφωσης του τρίτου κύματος.

Βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων που μελετούνται σήμερα, η κυβέρνηση σχεδιάζει άνοιγμα της εστίασης 12 ή 19 Απριλίου με επικρατέστερη ημερομηνία την 12η Aπριλίου για να προλάβει όσο περισσότερο γίνεται η εστίαση το Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι στο βάθος σχεδιάζεται και η μετακίνηση εκτός νομού, καθώς συνδέεται άμεσα με το Πάσχα και το άνοιγμα ξενοδοχείων και εστίασης στην επαρχία και στα νησιά.

Για την μετακίνηση εκτός νομού την περίοδο του Πάσχα, ο καθηγητής Βασιλόπουλος φάνηκε αισιόδοξος. «Θα έχουμε τιθασεύει αυτό το κύμα μέχρι το Πάσχα. Θα έχουμε εμβολιάσει άλλο ένα 15-20% μέχρι τότε. Το Πάσχα θα πάμε στα χωριά μας με προσοχή, με τα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.