Πιάνει δουλειά ο εργολάβος για την κατασκευή της προσαγωγού διώρυγας Μπραμιανών


0
(0)

Mε την παρουσία του γενικού διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών Αντώνη Κοτσώνη, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στην Ιεράπετρα, σηματοδοτείται η έναρξη των εργασιών κατασκευής της προσαγωγού διώρυγας Μπραμιανών.

Ο κ. Κοτσώνης βρέθηκε νωρίτερα στα γραφεία του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας και υπέγραψε το πρωτόκολλο εγκατάστασης του εργολάβου, μια κίνηση απαραίτητη ώστε να γίνει άμεσα η εκταμίευση των χρημάτων, και να ξεκινήσουν οι εργασίες, με την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο να έχει ήδη ανοίξει τα γραφεία της στο Στόμιο.

Ο κ. Κοτσώνης παράλληλα θα κάνει αυτοψία στα σημεία απ’ τα οποία θα περάσει ο νέος αγωγός με σκοπό να επιλυθούν κάποια τεχνικά προβλήματα που έχουν προκύψει, όπως για παράδειγμα να βρεθεί τρόπος να περάσει ο αγωγός από ένα σημείο στο οποίο συναντά ακόμα δύο αγωγούς.

Παράλληλα στόχος της επίσκεψης είναι και να υπάρξει μια καλή συνεργασία με τον ΤΟΕΒ ώστε να βρεθεί ένα οικόπεδο που απαιτείται το οποίο θα περιφραχθεί και εκεί θα τοποθετηθούν ξύλα από δέντρα που θα κοπούν κατά τη διάρκεια των εργασιών τα οποία στη συνέχεια θα δημοπρατηθούν.

Το κομμάτι των απαλλοτριώσεων είναι επίσης ένα κομμάτι που αφορά και τα συμπληρωματικά έργα και εκεί θα πρέπει να υπάρξει πρόοδος ώστε να ολοκληρωθούν ως τον Σεπτέμβριο για να μπορέσει να γίνει η εκταμίευση χρημάτων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και να προχωρήσουν τα έργα.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.