Πετράλωνα: Στο φως τα μηνύματα της 22χρονης στον πατέρα της


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 19 Νοεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

H εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε τα γραπτά μηνύματα που έστελνε η 22χρονη από τα Πετράλωνα στον πατέρα της, τον οποίο κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση, από την πρώτη έως την έκτη Δημοτικού.

Τα μηνύματα που αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου εστάλησαν τον Δεκέμβριο του 2016 και τον Απρίλιο του 2017, ενώ το καλοκαίρι του 2017 άρχισαν οι καταγγελίες. Η -τότε 17χρονη- κοπέλα κατέθεσε ότι δεν είχε δει κάτι. Αλλά στην πορεία οι καταγγελίες έγιναν πιο σοβαρές, με τις αρχές να εντοπίζουν πολλά κενά στην υπόθεση…
Στο “Tlive” μίλησε αποκλειστικά ο ιερέας – πρώην καθηγητής του 17χρονου, αδερφού της 22χρονης, που επίσης κατήγγειλε τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση. «Καλός μαθητής ήταν. Βέβαια μπορούσε να έχει καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματα του, αλλά φαινόταν ότι κάτι τον απασχολεί και κάτι τον κάνει να είναι “αλλού”, όπως λέμε… Να μην προσέχει, να μην δίνει τόση σημασία στα μαθήματα… Ένας μαθητής της πρώτης Λυκείου μου είχε πει ότι του είχε πει ότι ο πατέρας του είναι πεθαμένος…».

15

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.