Περιφερειάρχης και Δ/ντρια παιδοογκολογικής ΠΑΓΝΗ ευχαριστούν μέσα από το ΡΛ την κοινωνία της Ιεράπετρας για την προσφορά της


0
(0)

Μέσα από το Ράδιο Λασίθι ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης αλλά και η Δ/ντρια της παιδοογκολογικής κλινικής στο ΠΑΓΝΗ κ. Στειακάκη, στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα είδη που συγκεντρώθηκαν για να απαλύνουν τον πόνο των παιδιών που νοσηλεύονται στην κλινική.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι με το πρώτο τηλεφώνημα που έλαβε από το Δήμαρχο Ιεράπετρας για τη στήριξη της κλινικής ευαισθητοποιήθηκε και όρισαν άμεσα μια πρώτη συνάντηση την περασμένη Τρίτη στην κλινική. Ο κ. Αρναουτάκης  δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση νέου εξοπλισμού αλλά και την ανακαίνιση της κλινικής, αφού ετοιμαστούν όλα τα τεχνικά δελτία.

Η κ. Στειακάκη από την πλευρά της  αναφέρθηκε στην πολύ συγκινητική χειρονομία και τη μεγάλη προσφορά της Ιεράπετρας, ώστε αυτές τις γιορτινές μέρες να διατεθούν τα είδη που συγκεντρώθηκαν (παιδικά βιβλία, παιχνίδια, μάσκες και σκουφάκια) στα παιδιά όλων των ηλικιών που νοσηλεύονται στην κλινική. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το 90% των παιδιών που νοσηλεύονται με καρκίνο είναι ιάσιμα σε μια κλινική μάλιστα που εξυπηρετεί όλη τη νοτιοανατολική Ελλάδα.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.