Περιστέρι: Μισούσε θανάσιμα τον 25χρονο ο δράστης


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 26 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από το έγκλημα μέσα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάνη και της Αγγελικής Δαλιάνη στο Περιστέρι.

Οι αστυνοµικοί του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών αναζητούν οι το «κλειδί» για το δράστη στο παρελθόν του 25χρονου Τούρκου.

Χθες, στη Γενική Αστυνοµική Διεύθυνση Αττικής κλήθηκε η σύζυγος του θύµατος, µε καταγωγή από την Τουρκία, µε την οποία συζούσε ο 25χρονος σε διαµέρισµα στο Περιστέρι. Σύµφωνα µε πληροφορίες, από την κατάθεση της γυναίκας οι αστυνοµικοί πήραν κάποιες πρώτες σηµαντικές πληροφορίες για το θύµα, που σε συνδυασµό µε άλλα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους θα δώσουν ώθηση στις έρευνες.

Το µοιραίο απόγευµα έπινε καφέ µαζί µε φίλο του σε κεντρική καφετέρια, που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη. Κάποια στιγµή ο φίλος του αποχώρησε και ο νεαρός έµεινε µόνος του στο τραπέζι.

Τότε ένας άντρας, ο οποίος φορούσε στο πρόσωπο µόνο γυαλιά ηλίου, µπήκε στο κατάστηµα, προσέγγισε τον 25χρονο και τον πυροβόλησε εξ επαφής τρεις φορές. Μία σφαίρα τον πέτυχε στο κεφάλι, τραυµατίζοντάς τον θανάσιµα.

Αστυνοµικές πηγές αναφέρουν ότι όταν ο νεαρός έπεσε αιµόφυρτος, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει µε µανία στο κεφάλι µε τη λαβή του όπλου. Το γεγονός αυτό δείχνει στους αστυνοµικούς του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών ότι ο ένοπλος έτρεφε µίσος για τον νεαρό. Ετσι εκτιµάται ότι υπήρχε προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία.

Μετά τους πυροβολισµούς, ο εκτελεστής έφυγε πεζός, µπροστά στα µάτια των έντροµων θαµώνων της καφετέριας. Τα πάντα καταγράφηκαν από τις κάµερες της καφετέριας και έτσι οι αρµόδιοι αξιωµατικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το πώς έγινε η δολοφονία.

Από το οπτικό υλικό διευκρινίστηκε ότι ο δράστης δεν είχε συνεργούς. Στο σηµείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, που εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληµατολογικών Ερευνών, προκειµένου οι Αρχές να εξαγάγουν περισσότερα συµπεράσµατα για το όπλο που χρησιµοποιήθηκε. Ενα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το θύµα να είχε δώσει ραντεβού στο µαγαζί µε τον δράστη.

Και αυτό διότι ενώ ο φίλος του 25χρονου αποχώρησε από το κατάστηµα, εκείνος παρέµεινε µόνος του στο τραπέζι. Οι αστυνοµικοί έχουν στη διάθεσή τους την εικόνα του ενόπλου και προσπαθούν µέσα από την τράπεζα δεδοµένων της Ασφάλειας να τον ταυτοποιήσουν µε άτοµα σεσηµασµένα για κακουργήµατα. Παράλληλα, για κατάθεση θα κληθεί ξανά η σύζυγος του 25χρονου Τούρκου, η οποία ενδεχοµένως µετά το πρώτο σοκ να µπορέσει να δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία.

Ο 25χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα πριν από ενάµιση χρόνο από τον Εβρο και συνελήφθη για παράνοµη είσοδο. Εκτοτε δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Πηγή: ethnos.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.