Περιοδεύει σε Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Σητεία την επόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας


Τελευταία ενημέρωση 4 μήνες by energinews (admin)

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Νίκο Ανδρουλάκη, πλέον έρχεται η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να κάνει την περιοδεία του στο νομό Λασιθίου εν μέσω μια μεγάλης και πανελλαδικής προσπάθειας να αλλάξουν οι εκλογικοί συσχετισμοί που διαμορφώθηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως μαθαίνουμε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για μια διήμερη περιοδεία, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη στην Κρήτη που θα ξεκινήσει από το Λασίθι και θα καταλήξει με μια κεντρική ομιλία στο Ηράκλειο.

Το πλήρες πρόγραμμα των επισκέψεων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αλλά είναι σίγουρο πως ο Α. Τσίπρας θα επισκεφθεί την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε κεντρικά σημεία και μιλώντας με κόσμο, ενώ για το απόγευμα της Τρίτης προγραμματίζεται η ομιλία του στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζουμε πως τόσο σε ολόκληρη την «γαλάζια» Κρήτη αλλά και ιδιαίτερα σε Λασίθι και Ρέθυμνο όπου το ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε το ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να δωθεί ιδιαίτερο βάρος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου κάτι που φάνηκε και με την επιλογή του Α. Τσίπρα να είναι ο ίδιος υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια του Ρεθύμνου

 

8

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.