Περίμενε δύο ώρες για να δώσει πίσω το «παραφουσκωμένο» πορτοφόλι που βρήκε


0
(0)

Παράδειγμα προς μίμηση 34χρονη νοσηλεύτρια από τη Βιάννο

Πρόκειται για την Σταυρούλα Μεταξάκη που κατάγεται από το Κεφαλοβρύσι Βιάννου και εργάζεται στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Ενώ η νοσηλεύτρια κατευθυνόταν προς την έξοδο πολυκαταστήματος του Ηρακλείου, βρήκε στο πάτωμα ένα γυναικείο πορτοφόλι που είχε στο εσωτερικό του περισσότερα από 500 ευρώ.

Σκέφτηκε ότι η γυναίκα που το έχασε θα το αναζητούσε, επιστρέφοντας μετά από λίγο στο πολυκατάστημα από όπου είχε κάνει τα ψώνια της.

«Κατάλαβα ότι ήταν δικό της το πορτοφόλι. Την πλησίασα και την ρώτησα αν έχασε τίποτα. Με κοίταξε με ένταση μέσα στα μάτια και μου απάντησε ότι έχασε το πορτοφόλι της. Όταν της είπα ότι εγώ το βρήκα και την περίμενα να της το παραδώσω, έπεσε πάνω μου τρελή από τη χαρά της και με φίλησε λέγοντας μου τις ευχαριστίες της. Κατάλαβα ότι κατάγεται από την Αλβανία και ότι δεν περίμενε πως κάποιος θα εύρισκε το πορτοφόλι της και θα την περίμενε δυο ώρες μέχρι να το παραδώσει σε εκείνον που το έχασε.

Έχω χάσει κι εγώ χρήματα και ξέρω πως είναι η ψυχολογία του ανθρώπου που χάνει χρήματα που δεν του περισσεύουν. Αλλά συγκινήθηκα και για έναν ακόμα λόγο. Είμαι κι εγώ μανούλα και ξέρω πόσο έχει ανάγκη αυτά τα λίγα χρήματα μια μάνα 32 ετών, η Olisa,  που μεγαλώνει τρία μικρά παιδιά», καταλήγει η 34χρονη νοσηλεύτρια Σταυρούλα Μεταξάκη, η οποία έφυγε προκειμένου να ξεκουραστεί, αφού λίγες ώρες αργότερα επρόκειτι να αναλάβει νυχτερινή υπηρεσία στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας από τις 11.00 το βράδυ μέχρι τις 7.00 το πρωί.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.