Περίεργη υπόθεση στην Ιεράπετρα με πληροφορίες για ύποπτο άτομο που κυκλοφορεί τη νύχτα – Δεν υπάρχουν καταγγελίες, ερευνάται η υπόθεση

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Μια πολύ περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στην Ιεράπετρα με ένα ανώνυμο κείμενο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και αναφερόταν σε κάποιο άτομο ή άτομα που κυκλοφορούν τη νύχτα στην πόλη και παρενοχλούν γυναίκες και παιδιά.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι δεν είναι αβάσιμη και ερευνάται, αν και στο ΑΤ Ιεράπετρας δεν έχει φτάσει καμία επίσημη καταγγελία για το θέμα, πέρα από κάποιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από άτομα που έχουν μιλήσει στις αρχές πρόκειται για άνδρα που ντύνεται περίεργα, αλλάζοντας εμφανίσεις και έχει ανάλογη συμπεριφορά απέναντι σε κόσμο που συναντά, χωρίς για την ώρα να έχει προκύψει κάτι περισσότερο.

Εντύπωση προκαλεί και ανάρτηση του δημοτικού αστυνομικού της Ιεράπετρας στα κοινωνικά δίκτυα ο οποίος δίνει περισσότερες πληροφορίες για κάποιες μαρτυρίες, χωρίς να είναι γνωστό αν το άτομο αυτό ,όντως έχει εντοπιστεί σε ποια περιοχή, κι αν έχει προκαλέσει προβλήματα.

Η ανάρτηση του δημοτικού αστυνομικού:

«Από χθες το βράδυ τρέχει μια παράξενη υπόθεση. Ατομο το οποίο κυκλοφορεί μετά τις 21.30 περίπου, περιφέρεται στους δρόμους μεταμφιεσμενος έχοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Χθες ήταν ντυμένος γυναίκα με ξανθιά περούκα και έσερνε ένα άδειο παιδικό καροτσάκι. Σήμερα εθεάθει ντυμένος κάτι σαν αθλητής αναρρίχησης. Την προσοχή σας λίγο γιατί δεν ξέρουμε αν έχει σωας τα φρένα ή αν είναι επικίνδυνος ή αν απλά παίζει με τις υπηρεσίες. Δεν μας έφτανε η κούραση μας μετά από 16 ωρες συνεχόμενης υπηρεσίας έχουμε και αυτά…»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.