Περίεργη καταγγελία στο Μακρύ Γιαλό – Έδωσαν λαγοκέφαλους σε αλλοδαπούς


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Μια πολύ περίεργη καταγγελία έφτασε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι και θα πρέπει άμεσα να διερευνηθεί.

Ακροατής του σταθμού μας ενημέρωσε για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή Κουτσουρά-Μακρύ Γιαλό.

Όπως λέει ο ίδιος ένας ψαράς της περιοχής, αγνώστων στοιχείων, έδωσε δωρεάν σε αλλοδαπό της περιοχής 5 κιλά λαγοκέφαλων με σκοπό να τα καταναλώσει. Ο αλλοδαπός δεν γνώριζε για την επικινδυνότητα των ψαριών και τα πήρε στο σπίτι του.. Όμως επειδή τα ψάρια ήταν μεγάλα και δεν χώραγαν όλα στο ψυγείο του κάλεσε τον κύριο που μας ενημέρωσε για να του δώσει μερικά από τα ψάρια.

Εκείνως παραξενεύτηκε για το ότι κάποιος ψαράς  έδωσε δωρεάν μεγάλα ψάρια και τελικά όταν πήρε στο σπίτι του αλλοδαπού κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο ψάρι, αλλά για λαγοκέφαλους, που εύκολα τους αναγνώρισε αφού και ο ίδιος ασχολείται περιστασιακά με το ψάρεμα. Έτσι με δική του πρωτοβουλία τα ψάρια πετάχθηκαν και δεν καταναλώθηκαν.

Το γεγονός όπως μαθαίνουμε έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια καταγγελία στην Αστυνομία αφού υπάρχει ένας δισταγμός στο να αποκαλυφθούν στοιχεία.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.