ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Reading time: 4 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 21 Μαρτίου 2021 by energinews (admin)

Απάντηση Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σε ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη

Η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση της με τους εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, είπε: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ως πρόσχημα για την οριστική εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης».

Αυτό επιβεβαιώνουν όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στις δημόσιες δηλώσεις τους προς την κυβέρνηση, καθώς και όλες οι μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά, είναι ο αρμόδιος Υπουργός της Ανάπτυξης, ο γνωστός αμετροεπής κ. Γεωργιάδης , ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους.

Αλλά κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Το Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορεί με έναν μαραθώνιο διαδικτυακών εκδηλώσεων σε πολλά επίπεδα και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Συνεχίζει τις ψηφιακές του περιοδείες με την Κρήτη από αύριο Δευτέρα 22 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 24 Μαρτίου.

Τα θέματα αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, την πανδημία και την υγεία, ενώ θα συζητηθούν και άλλα θέματα επικαιρότητας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα 22 Μαρτίου

7 μμ, Ηράκλειο, Ταμείο Ανάκαμψης / Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά – Φίλιππος Σαχινίδης (Απευθείας μετάδοση από τα SocialMedia)

Τρίτη 23 Μαρτίου

6 μμ, Χανιά, Ταμείο Ανάκαμψης, / Ομιλητές: Νίκος Χριστοδουλάκης – Θόδωρος Μαργαρίτης

6 μμ, Λασίθι, Ταμείο Ανάκαμψης, / Ομιλητές: Μανώλης Χριστοδουλάκης – Μιχάλης Καρχιμάκης

8μμ, Σε περιφερειακό επίπεδο, Νέα Γενιά, / Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά.

Τετάρτη 24 Μαρτίου

6 μμ, Ρέθυμνο, Ταμείο Ανάκαμψης, / Ομιλητές: Βασίλης Κεγκέρογλου – Μιχάλης Κατρίνης

8 μμ, Σε περιφερειακό επίπεδο, Υγεία / Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά

*Στο πλαίσιο της τριήμερης Ψηφιακής Περιοδείας, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα έχει επικοινωνία με παλαιότερα Τοπικά στελέχη στην Κρήτη.

ΑΠΩΛΕΙΑ 1,5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ανακοίνωση Τομέα Οικονομικών

Κάθε ημέρα που περνά επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αναπαράγει τις χειρότερες επιλογές του δίδυμου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σήμερα στο όνομα της απεμπλοκής του δημοσίου από τη συμμετοχή του στις τράπεζες μέσω του ΤΧΣ ,η κυβέρνηση προχωρά σε επιλογές που οδηγούν σε απώλεια για το ελληνικό δημόσιο που φτάνει το 1,5 δις από τη συμμετοχή του στην Τράπεζα Πειραιώς.

Το 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τις ιδεοληπτικές επιλογές της απώλεσε τουλάχιστον 18 δις από τα 25,5 δις που σε δύσκολες συνθήκες συνεισέφερε το ελληνικό δημόσιο για τη στήριξη των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Τότε η ΝΔ καταδίκαζε τις επιλογές αυτές. Αλήθεια εξακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και οι όψιμοι χειροκροτητές της να πιστεύουν ότι οι επιλογές της διαφέρουν ριζικά από αυτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Το ΤΧΣ δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο να προστατέψει τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Στην περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς πως ακριβώς τα προστατεύει; Ποιος πραγματικά αποφασίζει για το τι πρέπει να κάνει το ΤΧΣ και με ποια κριτήρια;

Περιμένουμε απαντήσεις και θα επανέλθουμε.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σχόλιο Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Άλμα δεκαετίας στα λόγια, προαναγγέλλει ο κ. Μητσοτάκης. Στην πράξη όμως σκοντάφτει επικίνδυνα στην κάθε δυσκολία.

Αυτό αποδεικνύει η διακυβέρνηση του

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ανακοίνωση Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την παγκόσμια ημέρα κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού

Στις σημερινές συνθήκες – παρά τις μεγάλες κοινωνικές κατακτήσεις – η ισότητα, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η μη ανοχή των διακρίσεων, παραμένουν ακόμη σταθερή και διαρκής στόχευση των σύγχρονων και προοδευτικών πολιτών. Η άνιση μεταχείριση των ατόμων ανάλογα με την καταγωγή, τη θρησκεία, τις πεποιθήσεις, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο, τις αναπηρίες τους, δεν συμβαδίζουν με την έννοια της Δημοκρατίας και της σύγχρονης κοινωνίας. Η αρνητική ταύτιση ενός ατόμου με ένα χαρακτηριστικό του, η υποτιμητική και μειωτική μεταχείρισή του, αμφισβητεί με απαράδεκτο τρόπο την προσωπικότητά του και οδηγεί συγχρόνως την κοινωνία στην καθυστέρηση. Οφείλουμε όλοι, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο να μην παραμείνουμε σε εύκολες ευχές. Κρινόμαστε αυστηρά για τις αντιλήψεις και τις πολιτικές σεβασμού κάθε διαφορετικότητας, στην πράξη. Μένουμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που υφίστανται ρατσισμό και διακρίσεις (όπως LGBTQI , ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι, Ρομά, μετανάστες, χρήστες ουσιών, θρησκευτικές και εθνοτικές ομάδες κλπ) αφού μας αφορά όλους.

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα οφείλει να κατοχυρώσει νομοθετικά τις δικλείδες ασφαλείας για άρση κάθε διάκρισης και ρατσισμού και να συμβάλει αποτελεσματικά στην εξάλειψή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την αποχώρηση της Τουρκίας από τη Διεθνή Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για τη βία κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας . Ο κ. Ερντογάν , ταυτιζόμενος με τις πιο ακραίες και αναχρονιστικές φωνές αποσύρει τη χώρα του που αριθμεί εκατοντάδες γυναικοκτονίες το χρόνο, από την πρώτη διεθνή συνθήκη που ορίζει νομικά δεσμευτικούς κανόνες σε 34 χώρες για την αντιμετώπιση της βίας βάσει του φύλου. Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους πολίτες της Τουρκίας που υφίστανται αυτήν την ταπεινωτική υποχώρηση.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.