Πατέρας 16χρονου Φίλιππου: «Άναψε το λαμπατέρ και έπαθε ηλεκτροπληξία»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Μαΐου 2019 by energinews (admin)

Τι είπε ο πατέρας του 16χρονου για το θάνατο του γιου του

Στην προσπάθειά του να «αποκαταστήσει την αλήθεια», όπως ανέφερε, ο πατέρας του 16χρονου μιλάει στο neakriti.gr και περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του νεαρού Φίλιππου, αλλά και το πως έγινε το δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη αργά το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχησε τη ζωή στο 16χρονο Φίλιππο διερευνώνται από τους άνδρες του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, το οποίο έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Στο μεταξύ, ο άνθρωπος που βρήκε πρώτος νεκρό το 16χρονο, ο πατέρας του, μιλάει στο neakriti.gr για τον τρόπο που έγινε το δυστύχημα.

Όπως ανέφερε: «Ο γιος μου δεν προσπάθησε να αλλάξει κάποια λάμπα. Το μόνο που έκανε ήταν να ανάψει το λαμπατέρ που βρισκόταν στο γραφείο του… Όπως θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας».

Ο πατέρας του άτυχου Φιλίππου ανέφερε, επίσης, ότι ο πρώτος όροφος του σπιτιού – όπου και έλαβε χώρα η τραγωδία – είναι ανακαινισμένος και, όπως είναι φυσικό, διαθέτει καινούριο πίνακα ρεύματος, αλλά και ρελέ (αντιηλεκτροπληξιακό διακόπτη).

Αυτή είναι και η βασικότερη απορία του πατέρα του 16χρονου, αναφορικά με το ατύχημα: Γιατί δεν “έπεσε” το ρελέ, προκειμένου να αποφευχθεί η τραγωδία;

Τις σχετικές απαντήσεις, πάντως, αναμένεται να δώσει η αστυνομική έρευνα.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.