«Παρουσίαση του έργου Open Mall προϋπολογισμού 1.442.137€»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιανουαρίου 2022 by manos (seo)-admin

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 η κοινή συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί από τον Δήμο Ιεράπετρας και τον Εμπορικό Σύλλογο, με θέμα την ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (OPEN MALL), του οποίου η υλοποίηση πρόκειται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Μελετών, κ. Γεώργιος Ασπραδάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης, παρουσίασαν ενδελεχώς όλες τις πτυχές της εγκεκριμένης και αδειοδοτημένης από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μελέτης και απάντησαν στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Ο κ. Ασπραδάκης, καλωσορίζοντας τους δημοσιογράφους, τόνισε τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά που δίνεται συνέντευξη τύπου στην Ιεράπετρα για ένα μεγάλο έργο που θα ξεκινήσει άμεσα και που θα αλλάξει την όψη σε κεντρικές οδούς της πόλης με νέες φυτεύσεις δέντρων, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, υπογειοποίηση κάδων, διαμορφώσεις πεζοδρομίων κ.α. Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση των πολιτών, ώστε να τους έχουμε σύμμαχους σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή για την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του Δήμου μας. Την τακτική αυτή θα την υιοθετήσουμε και για άλλα μεγάλα έργα που έχουμε υποσχεθεί και δρομολογούμε, όπως είναι η ανάπλαση της οδού Ολυμπιονικών, το μεγάλο έργο της ύδρευσης, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου κ.α.»

Ο  κ. Μπινιχάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ως Εμπορικός Σύλλογος, ήδη από το 2017, συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Ιεράπετρας για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου, το οποίο θα αναβαθμίσει τους εμπορικούς δρόμους, δίνοντας ταυτότητα στο εμπορικό κέντρο της πόλης, ενισχύοντας παράλληλα την εμπορική δραστηριότητα και βελτιώνοντας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Είναι ένα έργο που το θέλει ο εμπορικός κόσμος της Ιεράπετρας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, γιατί είμαστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη ανάπλαση θα ενισχύσει οικονομικά τα καταστήματα προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και ιδιαίτερα την Τεχνική Υπηρεσία που συνέβαλλε στο να προχωρήσει όλη αυτή η προσπάθεια, υπερπηδώντας τα γραφειοκρατικά εμπόδια και σε λίγες ημέρες να έχουμε την έναρξη των εργασιών ενός εξαιρετικά σημαντικού για την πόλη μας έργου».

 

7

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.