ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ Τ/Σ ΣΚΑΙ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Την ανάγκη της λήψης μέτρων που θα διασφαλίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων και των λαϊκών στρωμάτων επισήμανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, το πρωί της Παρασκευής.

Με ευθύνη της κυβέρνησης, επισήμανε, οι μεγαλοεργοδότες και επιχειρηματίες βρήκαν την αφορμή να προχωρήσουν σε σαρωτικές ανατροπές των εναπομείναντων δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Μόλις χθες, υπενθύμισε, το ΠΑΜΕ δημοσιοποίησε αυθαιρεσίες, με ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, απολύσεις, ακόμα και χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Τα δικαιώματα της εργατικής τάξης δεν πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

Σημείωσε ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, ενώ παραμένουν σε ισχύ οι μνημονιακοί νόμοι που είχαν ψηφίσει το προηγούμενο διάστημα, όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.

Τα προβλήματα στις ΣΣΕ, την τηλεργασία, την εκ περιτροπής εργασίας ήταν πάγιοι στόχοι της μεγαλοεργοδοσίας και του ΣΕΒ, πρόσθεσε και σημείωσε πως το ΚΚΕ παλεύει για να θωρακιστούν τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και να διασφαλιστεί το δικαίωμα των εργαζομένων στη δημόσια υγεία.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.