ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»


0
(0)

Οι ηθικοί αυτουργοί, για το έγκλημα των πυρκαγιών, πρέπει να αναζητηθούν στην διαχρονική πολιτική που ακολουθεί και εφαρμόζει τόσο η τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ όσο και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της Ε του ΚΚΕ, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα».

Αναφερόμενος στον αντεργατικό νόμο που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή, ο Ν. Σοφιανός σημείωσε ότι το κίνημα πρέπει να απαντήσει με όλα τα όπλα και τα μέσα που διαθέτει και άλλα που θα σκεφτεί με την ευρηματικότητα που θα διασφαλίσει η συμμετοχή χιλιάδων εργαζόμενων στα σωματεία. Τόνισε ότι η συμβολή του ΚΚΕ, στον αγώνα κατά του αντεργατικού τερατουργήματος είναι να διαμορφώσει ένα αγωνιστικό μέτωπο με τους εργαζόμενους και τα σωματεία, ώστε ο ομος να αχρηστευτεί στην πράξη.

Για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο Νίκος Σοφιανός, ξεκαθάρισε ότι η ανάγκη καθολικού εμβολιασμού, ενημέρωσης του λαού και θωράκισης της δημόσιας υγείας, αντιστρέφεται και μετατρέπεται σε επιχείρηση συγκάλυψης των τεράστιων κυβερνητικών ευθυνών, για την υπονόμευση της προσπάθειας εμβολιασμού, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται το δημόσιο σύστημα υγείας συνεπικουρούμενη και από διάφορες αντιεπιστημονικές, σκοταδιστικές θεωρίες.

Σχετικά με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, ο Νίκος Σοφιανός, επεσήμανε ότι γίνονται τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών εν δυνάμει πελάτες της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

«Το ΚΚΕ δεν θα γίνει κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για τις κυβερνητικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τις ευθύνες που έχει και σαν αξιωματική αντιπολίτευση», ξεκαθάρισε ο Νίκος Σοφιανός, απαντώντας σε ερώτηση για την «πρόσκληση σε συζήτηση» που απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *