ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ REAL FM

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, την τουρκική προκλητικότητα, αλλά και τη διαχείριση των απορριμμάτων μίλησε, μεταξύ άλλων, στο ραδιόφωνο του «REAL FM» ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Υπενθύμισε πως ως ΚΚΕ «έχουμε πρόταση από τη στιγμή που ξεκίνησε ο διπλός εγκλωβισμός στα νησιά, το Μάρτη του 2016, με τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, που εξαναγκάζει αυτούς τους ανθρώπους να μένουν στα νησιά και να καταθέτουν αίτηση ασύλου. Αν θεωρείτε ότι θα έχουμε δεδομένη αυτή την πολιτική, τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, το Δουβλίνο και τις συνέπειες που φέρνει, και μετά θα καταθέτουμε προτάσεις, για να το διαχειριστούμε, εμείς αρνούμαστε αυτή την πολιτική».

Για τα ελληνοτουρκικά και τη δήλωση Ερντογάν πως «δεν είχαμε επεισόδια στα Ίμια», είπε ότι είναι ένα ακόμα βήμα στην πάγια πολιτική γκριζαρίσματος του Αιγαίου «και ένα βήμα σε μία επικίνδυνη πολιτική που δια της διολίσθησης οδηγεί στη συνδιαχείριση, στη Χάγη, ουσιαστικά νομιμοποιώντας όλες τις διεκδικήσεις της τουρκικής άρχουσας τάξης».

Για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του κατώτατου μισθού, είπε πως αυτά που δεν έκανε ως κυβέρνηση τα απαιτεί τώρα από τη ΝΔ.

Χαρακτήρισε προκλητική την απόφαση Πατούλη να απορρίψει την μετεγκατάσταση εταιρείας από το Κερατσίνι, ενώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων πως είναι στημένο το παιχνίδι, αφού έχουν συμφωνήσει για επέκταση χωματερής στη Φυλή.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.