ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ Τ/Σ MEGA

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Οι συγκλονιστικές, συμβολικές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς που έγιναν στο Σύνταγμα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας «έδειξαν ότι υπάρχει ένα σημαντικό δυναμικό στο εργατικό κίνημα το οποίο δεν είναι διατεθειμένο να βάλει ξανά το κεφάλι του στον πάγκο του χασάπη, δεν είναι διατεθειμένο να πληρώσει ξανά τα σπασμένα μιας κρίσης για την οποία δεν φταίει», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί του Σαββάτου.

«Αυτή η εικόνα είναι μια σημαντική επένδυση για την επόμενη μέρα της κρίσης, που οι εργαζόμενοι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπουν σε καμία μείωση των ήδη λεηλατημένων δικαιωμάτων και του εισοδήματος τους», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν το ΚΚΕ βλέπει για την «επόμενη μέρα» επανάληψη των μνημονίων, ο Ν. Σοφιανός υπογράμμισε πως ήδη δείχνουν που πάνε τα πράγματα, οι 140.000 απολύσεις που έγιναν το Μάρτη, οι εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που βρίσκονται στη «γκρίζα» ζώνη της αναστολής των συμβάσεών τους, οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον πολιτισμό που ξέρουν ότι θα είναι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι που δεν ξέρουν αν θα υπάρχει «επόμενη μέρα, η πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών που είναι καταχρεωμένα.

Σας αποστέλλεται το link με την παρέμβαση προς αξιοποίηση: https://www.youtube.com/watch?time_continue=71&v=PrVYxzxB1fs&feature=emb_logo

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.