ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΤΟΝ Τ/Σ MEGA

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Σεπτεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Τις ευθύνες της κυβέρνησης που δεν αξιοποίησε το διάστημα από το πρώτο κύμα της πανδημίας για να θωρακίσει τα συστήματα Υγείας και Παιδείας, επισήμανε ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο «ΜEGA» το πρωί του Σαββάτου σημειώνοντας ότι εκείνο το διάστημα ο λαός έδειξε την απαραίτητη ατομική ευθύνη και εκμηδενίστηκαν τα κρούσματα του κορονοϊού.

Κατήγγειλε την κυβέρνηση που καταφεύγει σε εκβιαστικά διλήμματα ή μάσκα ή λοκντάουν ενώ δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας με προσλήψεις και δημιουργία κρεβατιών ΜΕΘ, δεν έκανε τίποτα για τα σχολεία ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, προκλητική την αντιπαράθεση που διεξάγεται μεταξύ ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που και οι δύο έχουν διαχρονικές ευθύνες για την κατάσταση στην Παιδεία, την Υγεία κ.α. κι έφερε ως παράδειγμα τις ΜΕΘ οι οποίες σήμερα είναι πολύ λιγότερες από τις 3.500 που θα έπρεπε να είναι στη χώρα μας, εκτός της περιόδου της πανδημίας, σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ.

Κατήγγειλε επίσης την εφαρμοζόμενη πολιτική που μετατρέπει τα δημόσια νοσοκομεία σε νοσοκομεία μίας νόσου και την ίδια ώρα δίνει εκατομμύρια στους ιδιώτες κλινικάρχες.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.