ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ Τ/Σ MEGA


0
(0)

Η συζήτηση για το νομοσχέδιο έχει ήδη αποκαλύψει ότι στο στόχαστρο του νομοσχεδίου είναι οι μεγάλες διαδηλώσεις του εργατικού, λαϊκού κινήματος, σημείωσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA.

Επεσήμανε το γεγονός, ότι ήδη οι ασφαλιστικές εταιρείες ετοιμάζονται να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τους πρωτοπόρους αγωνιστές και τα συνδικάτα, μέσω των άρθρων του νομοσχεδίου, σημειώνοντας ότι εφόσον η δράση των προβοκατόρων συνεχίζεται ανενόχλητη από τον κρατικό μηχανισμό, θα σέρνονται στα δικαστήρια αθώοι, για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις βάζει στο στόχαστρό του, υπο απαγόρευση ή υπό περιορισμό, κάθε συγκέντρωσή η διαδήλωση, τόνισε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ». Τοπ πρωί του Σαββάτου, σημειώνοντας ότι με τις προϋποθέσεις, τις ποινές και την αστική ευθύνη που προβλέπει το νομοσχέδιο, θεσπίζονται γενικευμένες απαγορεύσεις.

Σημείωσε ότι το νομοθετικό διάταγμα της χούντας είναι ακόμη σε ισχύ και δεν έχει καταργηθεί από καμιά κυβέρνηση, τονίζοντας ότι το έχει καταστήσει ανενεργό το ίδιο το κίνημα, όπως θα κάνει και με το νομοσχέδιο, όταν ψηφιστεί.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.