ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΟΥΪΖΑΣ ΡΑΖΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΣΤΗΝ ΕΡΤ1: Επικίνδυνο το δόγμα «θα ξαναματώσουν οι Έλληνες φαντάροι για τις ΗΠΑ»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Όσο αναπαράγεται το δόγμα, όπως επικίνδυνα εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας, ότι οι Έλληνες φαντάροι θα ξαναματώσουν για τις ΗΠΑ, δηλαδή ονειρεύεται νέες Κορέες, τότε δεν θα μπορεί να αντιμετωπισθεί το Προσφυγικό, σχολίασε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ1.

Τόνισε ότι το Προσφυγικό είναι εγκλωβισμένο στην πολιτική της ΕΕ που δεν επιτρέπει να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού τους και να επανενωθούν οικογένειες. Πρόσθεσε ότι πρέπει να κλείσουν τα hot spots που γιγαντώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και να μη δημιουργηθούν κλειστά κέντρα όπως θέλει η ΝΔ. Τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει κίνημα αλληλεγγύης που θα στοχοποιεί τους υπεύθυνους, την πείνα και τις σφαίρες που ξεριζώνουν ανθρώπους, λόγω των ανταγωνισμών ισχυρών χωρών.

Για την Προανακριτική Επιτροπή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο ανέφερε ότι τα διαδικαστικά προσκόμματα μπορούν να αντιμετωπισθούν και να λειτουργήσει η Επιτροπή. Ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να είναι στην Επιτροπή και να κληθούν και ως μάρτυρες. Σημείωσε ότι το σκάνδαλο «Novartis» σχετίζεται με τις φαρμακοβιομηχανίες και το Φάρμακο που είναι εμπόρευμα και εξέφρασε αμφιβολίες αν μπορεί να διερευνηθεί σε βάθος όταν εμπλέκονται κουκουλοφόροι μάρτυρες, το FBI και το άρθρο 86 του Συντάγματος για τη δίωξη υπουργών.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.