Παρεμβάσεις του Ν. Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στον τ/σ Open: Πρέπει να μπει τέλος στην απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

«Πρέπει να μπει τέλος στην απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας και οι εγκλωβισμένοι να πάνε στην χώρα προορισμού τους» τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του «Open». Σημείωσε ότι το ζήτημα δεν είναι το «προφίλ» του πρόσφυγα ή του μετανάστη, αλλά το δικαίωμα που έχουν οι άνθρωποι να πάνε στις χώρες που επιθυμούν.

Αναφερόμενος στην κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας, ο Νίκος Σοφιανός επεσήμανε ότι απέναντι σε αυτήν η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική κατευνασμού, που ακολουθούσε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να περάσει στον λαό κανένας εφησυχασμός, καθώς η πολιτική της «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» που παραχώρησε την Ελλάδα σε ΝΑΤΟικές βάσεις και αμερικανικές διευκολύνσεις, όχι μόνο δεν υπερασπίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, αλλά κυριολεκτικά αφήνει τον λαό εκτεθειμένο.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.