Παρεμβάσεις του Μ. Συντυχάκη στον τ/σ: ΑΝΤ1: Οι επικίνδυνοι ανταγωνισμοί πίσω από τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Την ουσία που κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, που είναι οι ανταγωνισμοί για τους υδρογονάνθρακες και για τον έλεγχο της ευρύτερης περιοχής από ΗΠΑ, ΕΕ (Γερμανία – Γαλλία κυρίως), Ρωσία, Κίνα, τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης σε εκπομπή της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1».

Το ΚΚΕ, συνέχισε ο Μ. Συντυχάκης, θέτει ευθέως ότι ο λαός δεν μπορεί να παραμείνει θεατής. Καμία αλλαγή των συνόρων της χώρας. Έξω από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

Σχετικά με τις απλήρωτες υπερωρίες και κατάργηση του 8ωρου που ετοιμάζεται να νομοθετήσει η κυβέρνηση, απογειώνοντας την αντεργατική επίθεση στο όνομα της πανδημίας, ο Μ. Συντυχάκης, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ανοίγει τη βεντάλια των αντεργατικών μέτρων για να προχωρήσει και να εμβαθύνει τον εργασιακό μεσαίωνα». «Αποδεικνύεται -κατέληξε- ότι αυτά τα μέτρα που ήρθαν λόγω κορονοϊού ήρθαν για να μείνουν και είναι με εντολή του ΣΕΒ».

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Δεν φτάνει που τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς έχουν γίνει κουρελόχαρτα, που η μεγαλοεργοδοσία αποκρύπτει κρούσματα, η κυβέρνηση τιμωρεί κι από πάνω τους εργαζόμενους που μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα με καθημερινή 3ωρη υπερωριακή απλήρωτη εργασία. Έτσι απαντάει η κυβέρνηση στην ανάγκη για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς: Εντατικοποίηση κι απλήρωτη δουλειά για τους εργαζόμενους, προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.