ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ


0
(0)

Παρά τις πρωτόγνωρες μέρες που διανύουμε, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του δημότη και να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.Όσο καιρό οι δημότες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την τήρηση των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού εμείς λύνουμε προβλήματα και προχωράμε τα έργα χωρίς καθυστερήσεις παρά την ιδιαίτερη φροντίδα στην ασφάλεια των εργαζομένων και των δημοτών (άδειες ειδικού σκοπού, εκ περιτροπής εργασία κτλ) που έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.

Με τη δουλειά και τη συνεργασία του δημάρχου, των αντιδημάρχων, των υπηρεσιών του Δήμου, των νομικών προσώπων και των προέδρων τους, των εντεταλμένων συμβούλων, των συνεργατών, των τοπικών συμβουλίων και των προέδρων των κοινοτήτων, παραμένουμε δραστήριοι και δίπλα στον δημότη.

Με τη λήξη αυτής της δυσχερούς κατάστασης θέλουμε ο δημότης να κυκλοφορήσει σε ένα Δήμο που δεν έχασε ούτε μία μέρα, σε έναν Δήμο που παρέμεινε ενεργός και σε επίπεδο καθημερινότητας και σε επίπεδο έργων.

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

«Ιεράπετρα Νέα Πορεία»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *