Παρίστανε τον «εργολάβο» και εξαπατούσε κόσμο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 27 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών που διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά καταφέρνοντας να αποσπάσει χρήματα. Ο λόγος για έναν 43χρονο που φέρεται να πρωταγωνιστεί σε 8 υποθέσεις απάτης που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Δήμου Ανωγείων και πιάστηκε στο δόκανο των διωκτικών αρχών.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος παρίστανε τον “εργολάβο”.

Ειδικότερα, ο 43χρονος εμφάνιζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά, έπειθε τους παθόντες να του καταβάλουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών ή μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας τους με αποτέλεσμα η λεία του να φθάσει τις 4.000 ευρώ.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα ωστόσο, την εξιχνίαση οχτώ υποθέσεων απάτης, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Δήμου Ανωγείων.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού κατηγορούμενου για απάτη ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει ξανά απασχολήσει τις διωκτικές αρχές.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

“Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση οχτώ υποθέσεων απάτης, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Δήμου Ανωγείων.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού κατηγορούμενου για απάτη.

Ειδικότερα, ο 43χρονος παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, έπειθε τους παθόντες να του καταβάλουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών ή μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από το 2015 έως και 13.03.2018, ο 43χρονος προέβη στην εξαπάτηση οχτώ ημεδαπών και κατάφερε να αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου”.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.