Παρέμβαση του Ν. Σοφιανού στην ΕΡΤ1: “Το ΝΑΤΟ κοστίζει ακριβά στον λαό και βάζει σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα” (VIDEO)

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Η συμμαχία με το ΝΑΤΟ κοστίζει ακριβά, βάζει σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και τη ζωή μας διότι μιλάμε για πόλεμο, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΕΡΤ.

Σημείωσε ότι ο ρόλος του πρωτοπαλίκαρου στο ΝΑΤΟ, που θέλει η άρχουσα τάξη της Ελλάδας για να ανοίξουν οι δουλειές της, έχει τεράστιο κόστος για τον λαό με την αντικατάσταση του φτηνού ρωσικού φυσικού αερίου με το πανάκριβο αμερικανικό LNG για να θησαυρίζουν οι εφοπλιστές. Ο λαός θα κληθεί να πληρώσει τη νέα αγορά του αιώνα με τα F-35 αλλά και την πολεμική εμπλοκή της χώρας στη σύγκρουση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία στις πεδιάδες της Ουκρανίας.

Όπως είπε, οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί κάνουν τα στραβά μάτια στον ρόλο που παίζει η Τουρκία στην περιοχή και χαρακτήρισε παραμύθια τα περί αναβάθμισης της Ελλάδας όταν τα τουρκικά F-16 έφτασαν 2,5 μίλια από την Αλεξανδρούπολη και οι ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δυο χωρών.

Πρόσθεσε ότι τις κυρώσεις προς τη Ρωσία τις πληρώνει ο λαός στον φούρνο, στη βενζίνη και στο σούπερ μάρκετ και ότι γνωρίζει πως δεν είναι υπέρ των συμφερόντων του η συμφωνία για τις βάσεις που προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ και υπέγραψε η ΝΔ.

Αναφερόμενος στις φοιτητικές εκλογές και την ανάδειξη της Πανσπουδαστικής σε πρώτη δύναμη πανελλαδικά υπογράμμισε ότι ο νέος συσχετισμός θα φέρει στην πρώτη γραμμή τα πραγματικά προβλήματα των φοιτητών που δίνουν αγώνα για να πάρουν γνώση σε ένα πανεπιστήμιο που η ασκούμενη πολιτική το θέλει υποβαθμισμένο. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση γνώρισε ήττες στα πανεπιστήμια και θα γνωρίσει κι άλλες.

 

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.