Παρέμβαση του Ν. Καραθανασόπουλου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ στον τ/σ του Mega


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 1 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Αυτό που διαφοροποιεί το ΚΚΕ σε σχέση με τα άλλα κόμματα είναι ότι «εμείς δεν πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, το πρωί της Δευτέρας 1η Ιούνη.

«Δεν είναι οι εργαζόμενοι στην ίδια βάρκα με τους εργοδότες», σημείωσε, προσθέτοντας πως «εμείς λέμε πρέπει να στηριχθούν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο».

Αναφέρθηκε στην περίπτωση του τουρισμού, όπου «πολύ εύκολα η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας βγήκε έξω από τις ράγες», καθώς«είναι πάρα πολύ ευμετάβλητη δραστηριότητα». Συμπλήρωσε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια ο τουρισμός είχε μια τεράστια ανάπτυξη, όμως, οι εργαζόμενοι δεν βίωσαν συνθήκες «ανάπτυξης»αλλά 16 διαφορετικές εργασιακές σχέσεις

Αναφερόμενος στο «Ταμείο Ανάπτυξης», υπογράμμισε πως συνιστά προσπάθεια να στηριχθούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι οι πολυεθνικές, ενώ θα συνοδεύεται με πακέτο «μεταρρυθμίσεων» όπωςελαστικοποίηση, ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποίηση.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.