Παρέμβαση του Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, στην έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής


0
(0)

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση ζήτησε ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ παρεμβαίνοντας στην έναρξη της συζήτησης του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Οπως τόνισε, «η κυβέρνηση ξεπερνά κάθε όριο προκλητικότητας καθώς μέσα στην πανδημία, με τα πανεπιστήμια κλειστά εδώ και ένα χρόνο, και με τα σχολεία να ανοιγοκλείνουν η κυβέρνηση φέρνει στη βουλή ένα νομοσχέδιο που εισάγει πολύ μεγάλες αλλαγές σε όλο το εύρος της εκπαίδευσης και στις πανελλαδικές και στα Πανεπιστήμια, ένα νομοσχέδιο που απορρίπτουν στο σύνολό τους, φοιτητές, μαθητές, γονείς, οι πανεπιστημιακοί, ολόκληρη η κοινωνία».

Δελτίο Τύπου της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ- ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ “ΒΟΥΛΑ” ΕΕ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πλήρη στήριξη στα “δωράκια” εκατομμυρίων ευρώ κρατικών ενισχύσεων των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων, στην εμπορευματοποίηση της υγείας και τη στήριξη των επενδυτικών σχεδίων του μεγάλου κεφαλαίου, παρείχε μέσω της απάντησής της σε ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου.

Η ερώτηση αφορούσε τον εξαναγκασμό των εργαζομένων σε ατομική ανάληψη του κόστους των διαγνωστικών εξετάσεων για τον κορονοϊό σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.  Η Επίτροπος στην απάντησή της νομιμοποίησε και την απευθείας «αιμορραγία» των εργατικών λαϊκών νοικοκυριών για τεστ και εξετάσεις στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα που θησαυρίζουν αξιοποιώντας την πανδημία ως ευκαιρία επιπλέον κερδοφορίας σε βάρος των εργαζομένων που αγωνιούν αφού παραμένουν πολλαπλά εκτεθειμένοι σε χώρους δουλειάς, σχολεία, ΜΜΜ κ.ά.

Επιβεβαιώνεται η αντιλαϊκή στρατηγική της ΕΕ και των διαδοχικών κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ΝΔ στην Ελλάδα, που με απογυμνωμένο δημόσιο σύστημα υγείας, με πετσόκομμα των κρατικών προϋπολογισμών για την Υγεία κι εργασιακό μεσαίωνα για τους εργαζόμενους της υγείας, τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας μετατρέπονται σε κλινικές της «μιας νόσου».

Η Επίτροπος παραπέμπει δε στον Ευρωπαϊκό Πυλώνα Κοινωνικό Δικαιωμάτων και στην ουσία ξεκαθαρίζει ότι για την ΕΕ υπάρχει μόνο «υγεία-εμπόρευμα» με ψίχουλα για τους πλέον εξαθλιωμένους.

Απέναντι στο χρεοκοπημένο για τις λαϊκές ανάγκες, εμπορευματοποιημένο σύστημα υγείας που συνδιαμορφώνουν ΕΕ και αστικές κυβερνήσεις, το ΚΚΕ παλεύει με βάση τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και τις απαιτήσεις των αγωνιζόμενων υγειονομικών για:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρη εξοπλισμό και μέσα προφύλαξης, δωρεάν και επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλη τη χώρα, ανάπτυξη νέων κρεβατιών ΜΕΘ,  επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων, την ουσιαστική ενίσχυση με προσωπικό και υποδομές της δημόσιας ΠΦΥ. Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας στους εργασιακούς χώρους, ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας σε σύγκρουση με τα συμφέροντα του κεφαλαίου, της ανταγωνιστικότητας και του κέρδους.

Ακολουθούν τα κείμενα της ερώτησης της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και της απάντησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:

«Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης E-005654/2020 προς την Επιτροπή

Άρθρο 138 του Κανονισμού

Κώστας Παπαδάκης

Θέμα: Εξαναγκασμός εργαζομένων σε ατομική ανάληψη του κόστους των τεστ σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Βασικά επίκεντρα μετάδοσης της COVID-19 με ευθύνη της εργοδοσίας είναι οι χώροι εργασίας.

Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις υποχρεώνουν τους εργαζομένους να πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ με δική τους ευθύνη και με δικό τους κόστος. Ανάλογη οικονομική “αιμορραγία” προβλέπεται για την εργατική λαϊκή οικογένεια και στην περίπτωση κρουσμάτων παιδιών στα σχολεία.

Μάλιστα τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα όχι μόνο θησαυρίζουν εν μέσω πανδημίας από τα μοριακά τεστ αλλά, όπως αποδεικνύεται, εγείρεται ζήτημα ακόμα και για την όποια αξιοπιστία των αποτελεσμάτων που εκδίδουν, όπως απέδειξε η πρόσφατη περίπτωση των τεστ στο προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου Mein Shiff.

Πώς τοποθετείται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

  1. Στην κατεπείγουσα αναγκαιότητα να διεξάγονται όλα τα διαγνωστικά τεστ δωρεάν μέσα από το δημόσιο σύστημα υγείας, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών σε χώρους δουλειάς και σχολεία όπου υπάρχουν κρούσματα;
  2. Στο ότι επιχειρηματικοί όμιλοι εκμεταλλεύονται την αγωνία του λαού για την υγεία του και θησαυρίζουν από τεστ και νοσηλείες εν μέσω πανδημίας και στην ανάγκη να ενταχθούν οι ιδιωτικές μονάδες υγείας στον κρατικό σχεδιασμό χωρίς καμία αποζημίωση προς τους ιδιώτες σε καιρό πανδημίας;
  3. Για το γεγονός ότι υγεία, η πρόνοια όπως και το φάρμακο, το εμβόλιο δεν είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό, αναφαίρετο δικαίωμα του λαού και των εργαζομένων, για το οποία δεν πρέπει κανείς να πληρώνει;

E-005654/2020

Απάντηση της κ. Κυριακίδου εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

(7.1.2021)

Τα κράτη μέλη είναι αρμόδια να αποφασίζουν σχετικά με τον βαθμό στον οποίο βασίζονται  σε μηχανισμούς της αγοράς για τη λειτουργία των συστημάτων υγείας και την παροχή υπηρεσιών υγείας, συμπεριλαμβανομένων των διαγνωστικών εξετάσεων για τη νόσο COVID-19.

Στις 28 Οκτωβρίου 2020 η Επιτροπή εξέδωσε σύσταση σχετικά με τις στρατηγικές για τη διεξαγωγή διαγνωστικών εξετάσεων για τη νόσο COVID-19, στην οποία καλεί τα κράτη μέλη να διασφαλίσουν εύκολη πρόσβαση σε εγκαταστάσεις διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων και σαφείς πληροφορίες για τους πολίτες· καλεί επίσης τις τοπικές αρχές να καταρτίσουν προγράμματα διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων και συμμόρφωσης για προβλέψιμες κρίσιμες καταστάσεις, π.χ. σε σχολεία ή χώρους εργασίας.

Ο ευρωπαϊκός πυλώνας κοινωνικών δικαιωμάτων επιβεβαιώνει ότι κάθε άτομο δικαιούται έγκαιρη πρόσβαση σε οικονομικά προσιτή και ποιοτική προληπτική και θεραπευτική υγειονομική περίθαλψη. Το άρθρο 35 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ κατοχυρώνει επίσης το δικαίωμα πρόσβασης των ατόμων σε θεραπεία και περίθαλψη. Η Επιτροπή στηρίζει τις προσπάθειες των κρατών μελών για τη βελτίωση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη μέσω της ενθάρρυνσης των μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου και της παροχής χρηματοδοτικών μέσων για τη στήριξη της εφαρμογής τους. Οι μεταρρυθμίσεις αυτές απαιτούν βελτίωση της πληρότητας της υγειονομικής κάλυψης, καθώς και μείωση των οικονομικών επιβαρύνσεων ή των ανισοτήτων όσον αφορά την πρόσβαση στις υπηρεσίες».

02/02/2021                          Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

τηλεδιάσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με εκπροσώπους αθλητών των Εθνικών Κατηγοριών

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συνομίλησε σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Mπαντή Γιώργο, Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και τον Γκαγκαλούδη Γιάννη, παίκτη της Α2 στο μπάσκετ.

Το κύριο θέμα της συζήτησης αφορούσε στο γεγονός ότι εδώ και τέσσερις μήνες οι παίκτες των μικρότερων κατηγοριών (εκτός της Super League 1,2, Βasket League και Volley League) βρίσκονται σε απόγνωση, αφού μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων όλο αυτό το διάστημα παραμένουν ουσιαστικά χωρίς εισόδημα. Πρόκειται για κατηγορίες που οι παίκτες έχουν όλες τις υποχρεώσεις μιας επαγγελματικής κατηγορίας  .

Ο Γιάννης Γκακαλούδης ενημερώνοντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα τόνισε πως οι αθλητές έχουν λόγο και δεν ανέχονται τα ψέματα των υπεύθυνων της κυβέρνησης. Όπως είπε χαρακτηριστικά “δεν μπορεί η μπάλα να μην μεταδίδει τον κορονοϊό στην Βasket League και να τον μεταδίδει μόνο στις μικρότερες κατηγορίες. Δεν μπορεί να μεταδίδεται ο ιός μόνο στις μικρές κατηγορίες εκεί δηλαδή που δεν υπάρχει το πολύ χρήμα.  Δεν μπορεί να μην υπάρχει καμιά μέριμνα για χιλιάδες αθλητές και τις οικογένειές τους όταν εξαρτάται η επιβίωσή τους από την ενασχόλησή τους με το άθλημα του μπάσκετ”. Ο παίκτης της Α2 στο μπάσκετ τόνισε πως “η κυβέρνηση παίζει με τις ζωές μας. Θα μας βρουν μπροστά τους. Ζητάμε την επανεκκίνηση, για μας είναι ζήτημα ζωής”.

Ο Γιώργος Μπαντής από τη μεριά του επεσήμανε πως “οι αθλητές των μικρότερων κατηγοριών δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση από την πλευρά της πολιτείας με τις μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Η διάκριση είναι έντονη χωρίς καμιά τεκμηρίωση. Δεν μας ακούνε. Εδώ και καιρό φωνάζουμε. Την πληρώνουν οι μικρότερες κατηγορίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός”. Μάλιστα ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σχολίασε πως “τα όσα λένε πως ο αθλητισμός είναι από τις μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αλήθεια, που λέει ότι τα τεστ που έχουν γίνει από τον Μάιο μέχρι σήμερα έχουν δείξει ότι ο δείκτης θετικότητας στα αθλήματα που λειτουργούν είναι 0,04%. Να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη στον αθλητισμό για να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες”.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως πρέπει τώρα να στηριχθούν οι παίκτες, οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους, όσον αφορά το εισόδημα και την ασφάλισή τους. Είναι απαράδεκτο χιλιάδες οικογένειες να είναι για μήνες χωρίς εισόδημα.

Ενημέρωσε επίσης τους συνομιλητές του, πως το ΚΚΕ έχει κάνει σχετικές παρεμβάσεις στη Βουλή, αλλά και απευθείας στην ΓΓ Αθλητισμού και στον Υπουργό και θα συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα των παικτών. Συμφώνησε ότι “δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δύο σταθμά σε κατηγορίες με τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα. Βεβαίως κάθε άθλημα έχει ιδιαιτερότητα. Άλλο έχει σωματική επαφή, άλλο όχι. Εδώ, όμως, μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες στο ίδιο άθλημα με τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα. Υπάρχει σε όλα πλέον πείρα, για το ασφαλές άνοιγμα. Γι’ αυτό χρειάζεται χρηματοδότηση, προσωπικό και μέσα προστασίας. Από την πρώτη στιγμή και με προσωπική μου επιστολή και με σωρεία παρεμβάσεων, απαιτήσαμε τη στήριξη του αθλητικού κόσμου και ιδιαίτερα ερασιτεχνικών σωματείων, με ουσιαστικά μέτρα, για να σταθούν στα πόδια τους. Μιλάμε για οικονομική και υγειονομική βοήθεια, όση και όπου απαιτείται, από την πολιτεία, στους αθλητές, στους προπονητές, όσους εμπλέκονται στην αθλητική δραστηριότητα”.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σχολίασε πως “τα ψίχουλα που έδωσαν εφάπαξ στα σωματεία, ίσα-ίσα που φθάνουν να καλύψουν τα έξοδα για την ένταξη στο μητρώο. Μιλάμε για κοροϊδία!” και σημείωσε χαρακτηριστικά: “Αντί η κυβέρνηση και το Υπουργείο να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, έχουν βγει τα μαχαίρια για τις εκλογές στις Ομοσπονδίες, λες και αυτό είναι το πρόβλημα. Κι επειδή ο κος Αυγενάκης επικαλείται συνεχώς ότι έχει την στήριξη του κ. Μητσοτάκη, λέμε καθαρά ότι και αυτός έχει την κύρια ευθύνη για αυτή την κατάσταση”.

Τέλος, μετέφερε στους εκπροσώπους των αθλητών πως το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση άμεσα πρέπει να προχωρήσει στο άνοιγμα της αθλητικής δραστηριότητας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων και με όλα τα μέτρα προστασίας.

ΑΘΗΝΑ 2/2/2021 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Για την ολοκλήρωση της οικονομικής εξόρμησης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου, με 128,8%, η μάχη της οικονομικής εξόρμησης που είχε προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ. Αντίστοιχη επιτυχία αποτελεί και η υπερκάλυψη, για μια ακόμη φορά, του πλάνου της ΚΝΕ κατά 137,4%. Πρόκειται για μια επιτυχία που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, συνεκτιμώντας τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες δόθηκε αυτή η μάχη. Συνθήκες καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, πανδημίας του covid-19, χειροτέρευσης της θέσης των εργαζομένων και κατασταλτικών μέτρων.

Με αυτήν την επιτυχία απαντήσαμε πως “Ναι! Μπορούμε” να πιάνουμε μεγάλους και απαιτητικούς στόχους, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τον λαό!

Η ΚΕ του ΚΚΕ νιώθει την ανάγκη να χαιρετίσει και να συγχαρεί όλους όσοι για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κόμματος και το ενίσχυσαν ακόμη και από το υστέρημά τους. Ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους, τα μέλη, τους οπαδούς, τους φίλους και όσους συμπορεύονται μαζί μας, που έδωσαν με επιτυχία και αυτή τη δύσκολη μάχη.

Ευχαριστεί κάθε άνθρωπο καλής θέλησης που ενισχύει οικονομικά και αναγνωρίζει στο Κόμμα μας και στα μέλη του τα χαρακτηριστικά της ανιδιοτελούς και ακούραστης καθημερινής δράσης, της συνέπειας στην υπεράσπιση των λαϊκών – εργατικών δικαιωμάτων.

Η συμμετοχή στη μάχη ιδιαίτερα φίλων, οπαδών, ανθρώπων που συνεργάζονται και συμπορεύονται με το Κόμμα μας, αποτελεί συστράτευση που δείχνει το δρόμο για νέα βήματα και επιτυχίες στις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Η μάχη αυτή δόθηκε με πείσμα και αποφασιστικότητα, ξεπερνώντας τα πρόσθετα εμπόδια που δημιούργησε η πανδημία, βρίσκοντας τρόπους συνάντησης με χιλιάδες εργαζόμενους σε καθεστώς αναστολής εργασίας, τηλεργασίας, υποαπασχόλησης και ανεργίας, με βιοπαλαιστές επαγγελματίες της πόλης και της υπαίθρου, που βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέα βάρη και δυσκολίες.

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης η προσφορά που έγινε από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, από την Ευρώπη, τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες, ως τις ΗΠΑ και τον Καναδά, ακόμα και τη μακρινή Αυστραλία. Τους ευχαριστούμε όλους, που δεν ξεχνούν, αλλά θρέφουν τις ιστορικές πολιτικές ρίζες του Κόμματός μας σε κάθε γωνιά της γης.

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικές οι προσφορές που έγιναν από συγγενείς, φίλους και απογόνους, στη μνήμη εκατοντάδων λαϊκών αγωνιστών, που έδωσαν πολλά στον κοινό μας αγώνα, πολλοί απ’ αυτούς ακόμα και την ίδια τη ζωή τους, γράφοντας λαμπρές ηρωικές σελίδες στην ιστορία του Κόμματος κι αφήνοντας μια πλούσια παρακαταθήκη.

Είναι συγκινητική και αξιοσημείωτη, ξεχωριστής σημασίας, η προσφορά απλών ανθρώπων, που ένιωσαν την ανάγκη να απαντήσουν μαχητικά στην επίθεση που δέχεται το Κόμμα μας με την επιβολή προστίμων, με την εφαρμογή του αντιδραστικού νόμου για τα οικονομικά των κομμάτων. Η προσφορά τους αυτή αποτελεί μια θαρραλέα πράξη και ταυτόχρονα επιβράβευση της περήφανης και αταλάντευτης στάσης του Κόμματος, που αρνείται να δώσει στις αρχές τα ονόματα και τα στοιχεία των μελών, φίλων, άλλων εργαζομένων που το ενισχύουν οικονομικά.

Όσα και να κάνουν το αστικό κράτος, η ΕΕ, με αντιδραστικούς νόμους και με πρόστιμα, ο λαός μας δεν πρόκειται να σταματήσει να ενισχύει το ΚΚΕ, όπως το απέδειξε για άλλη μια φορά. Τους αγωνιστικούς και πολιτικούς – ιδεολογικούς δεσμούς του Κόμματος με τον λαό, δεμένους και με αίμα, δεν θα μπορέσουν να τους σπάσουν και να τους υπονομεύσουν, όσους νόμους κι αν ψηφίσουν, όσα εμπόδια κι αν προσπαθήσουν να βάλουν το επόμενο διάστημα.

Το Κόμμα μας, αντλώντας δύναμη από την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης, θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ορμή να οργανώνει την πάλη στους χώρους δουλειάς, στους χώρους εκπαίδευσης, στις γειτονιές. Όσο ενισχύεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατή γίνεται η φωνή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση που οξύνεται η συνολικότερη επίθεση στον εργαζόμενο λαό και το κίνημά του, εντείνεται ο αντικομμουνισμός, η καταστολή και ο αυταρχισμός. Παίρνοντας υπόψη τις μεγάλες ανάγκες και απαιτήσεις του αγώνα, καλούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της μάχης να συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και των αγώνων του λαού μας.

Το 21ο Συνέδριο του Κόμματός μας, η πετυχημένη πανεξόρμηση για τη διακίνηση του πρώτου κειμένου των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο, μαζί με το Ριζοσπάστη, μπορούν και πρέπει να σηματοδοτήσουν ένα ακόμα πλατύ άνοιγμα συζήτησης στο λαό και τη νέα γενιά για “Δυνατό ΚΚΕ. Νου – Καρδιά – Οργανωτή της εργατικής-λαϊκής πάλης για το Σοσιαλισμό”.

ΑΘΗΝΑ 2/2/2021

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος.

Κι ολα αυτά μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί στη Βουλή ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο αυταρχισμού και καταστολής.

ΑΘΗΝΑ 2/2/2021                                          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.