Παρέμβαση Λοβέρδου την ώρα που η Ξενογιαννακοπούλου μιλούσε στον Realfm 97.8 σε ερώτηση για την εσωκομματική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ – Τι απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Τελευταία ενημέρωση 22 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Συνέντευξη στον Realfm, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, έδωσε νωρίτερα η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για την πολιτική επικαιρότητα.

Ηκα Ξενογιαννακοπούλου, που στο παρελθόν είχε διατελέσει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ.

«Η εκτίμησή μου για τον Γιώργο Παπανδρέου είναι δεδομένη. Το αποτέλεσμα θα έχει ένα ενδιαφέρον για τη διαμόρφωση της ελληνικής σκηνής και στη συνέχεια μίας προοδευτικής συμμαχίας. Πρέπει να σεβαστούμε τις επιλογές των μελών του ΚΙΝΑΛ., θα σχολιάσουμε όταν υπάρχει αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά η κα Ξενογιαννακοπούλου.

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αντώνη Δελλατόλα αν είναι πιθανή στο μέλλον και μετά από τις εκλογές με απλή αναλογική μια συνεργασία ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως προτείνει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ξεκαθαρίζει σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του ότι δεν επιθυμεί να δει το ΚΙΝΑΛ ως συμπλήρωμα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Ξενογιαννακοπούλου απάντησε ανάμεσα σε άλλα: «Μιλάμε για τελείως διαφορετικές στρατηγικές και πολιτικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει έναν άλλο δρόμο που έρχεται να στηρίξει την πλειοψηφία και όχι τους λίγους… Ο κ. Λοβέρδος λειτουργεί σύμφωνα με την αντί-ΣΥΡΙΖΑ πολιτική του. Ο κόσμος του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να το δει αυτό. Δεν θέλω να σχολιάσω τους υποψηφίους».

Αμέσως μετά ο Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε τους ακροατές, τον Αντώνη Δελλατόλα και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε την απάντησή του σε όσα είπε η Τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με SMS.

Ακούστε το ηχητικό 

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.