Παρά τις υποσχέσεις τίποτα δεν έχει γίνει για την επιδιόρθωση του λιμανιού της Παχειάς Άμμου


0
(0)

Σε πολύ κακή κατάσταση παραμένει η προβλήτα στο λιμάνι της Παχειάς Άμμου μετά τις βλάβες που είχαν προκύψει τις πρώτες μέρες του 2020 από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το πρόβλημα έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό για την κοινότητα ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι αφού αρκετός κόσμος κολυμπά σε εκείνο το σημείο και χρησιμοποιεί την προβλήτα για βουτιές.

Ο Μιχάλης Τζανής, μέλος της τοπικής κοινότητας Παχειάς Άμμου μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε πως ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος, αφού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η προβλήτα είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Παράλληλα η ανάγκη επιδιόρθωσης του λιμανιού είναι αναγκαία ιδιαίτερα για τον ερχόμενο χειμώνα αφού σε επόμενη κακοκαιρία είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει ολοκληρωτικά το λιμάνι.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικούς μήνες την Παχειά Άμμο είχε επισκεφθεί ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, όπου είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα και είχε υποσχεθεί πως το Υπουργείο θα φροντίσει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για επιδιορθώσεις, κάτι που όπως λέει ο κ. Τζανής δεν έχει γίνει.

Πέρα από την προβλήτα ένα άλλο πολύ σοβαρό και γνωστό πρόβλημα της περιοχής έχει να κάνει με τα φωτιστικά σώματα της παραλίας τα οποία είναι κατεστραμμένα εδώ και χρόνια και όλοι στην κοινότητητα περιμένουν να επιδιορθωθούν με τις σχετικές μελέτες να έχουν γίνει από το Δήμο Ιεράπετρας όμως τα φωτιστικά να μην έχουν φτάσει εδώ και δύο χρόνια.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.