Παρά τις δυσκολίες ο Ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας τα κατάφερε!


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 8 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από την κινητοποίηση πολιτών και φορέων όλης της περιοχής κατάφερε να πετύχει η χθεσινή προσπάθεια του Ραδιομαραθωνίου για την ενίσχυση του Νοσοκομείου, παρά τις μεγάλες δυσκολίες του εγχειρήματος, τόσο λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων αλλά κυρίως λόγω της οικονομικής στενότητας της εποχής.

Οι στόχοι του Ραδιομαραθωνίου σε μεγάλο βαθμό θα γίνουν πραγματικότητα ανέφερε ο γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Χαράλαμπος Κανάκης, με το ποσό που συγκεντρώθηκε από χθες να θεωρείται σίγουρο πως θα φτάσει τις 25.000 ευρώ. θα πάει κοντά στις 28.000 αν κατατεθούν όλες οι προσφορές που δηλώθηκαν, και η εκτίμηση είναι πως το τελικό ποσό θα ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ. Οι δωρεές θα συνεχιστούν και σήμερα και τις επόμενες μέρες, μέσω του γραφείου του Ερυθρού Σταυρού και στο τηλέφωνο 28420 25466. Από πλευράς Ράδιο Λασίθι οι δωρεές που δηλώθηκαν στη χθεσινή μια ώρα έφτασαν τις 13.500 ευρώ.

Δωρεές που όπως λέει ο κ. Κανάκης στέλνουν ένα πολύ δυνατό μήνυμα και δείχνουν πως ο κόσμος της περιοχής θέλει ένα ισχυρό Νοσοκομείο. Οι δύο βασικοί στόχοι του Συλλόγου που ήταν η προμήθεια υγειονομικού υλικού και η κατασκευή ενός θαλάμου αρνητικής πίεσης, φαίνεται λοιπόν πως θα υλοποιηθούν και σε συννενόηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραγγελίες.

Ο κ. Κανάκης εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη χθεσινή προσπάθεια με μεγάλες και μικρές προσφορές.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.