Παράταση θητείας με το βλέμμα στις εκλογές για τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου


0
(0)

ην ανανέωση της θητείας των χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Έτσι οι αντιπεριφερειάρχες και των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων θα συνεχίσουν τη θητεία τους, ίσως όμως όχι όλοι για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Κι αυτό γιατί ενώ η θητεία των αντιπεριφερειαρχών σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο παρατάθηκε ως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, η θητεία του Γ. Γουλιδάκη πήρε παράταση έως και τις 31 Μαΐου. Απόφαση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι έχει να κάνει με τη βούληση του κ. Γουλιδάκη να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές οι οποίες δεν αποκλείεται να γίνουν εντός του 2022 με το Κίνημα Αλλαγής – Πασόκ.
Επίσης ανανεώθηκε η θητεία της Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, Κουτεντάκη Ευχαριστίας έως 31.5.2022, του Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Βαμβακά Λάμπρου έως 31.5.2022 και του Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Παπαδεράκη Αντωνίου του Αθανασίου, έως 31.12.2022.

12

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.