Παράνομο εμπόριο και… χειρουργεία σε ζώα – Γιατί δεν ξεκίνησε η δίκη;

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Δεν ξεκίνησε η δίκη της 59χρονης για τα… χειρουργεία σε ζώα στη Μεσαρά

Δεν ξεκίνησε τελικά η δίκη της 59χρονης η οποία επρόκειτο να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης για μια σειρά παραβάσεων που σχετίζονται με «ζώα συντροφιάς».

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει χθες Δευτέρα, ωστόσο, τελικά το δικαστήριο διέκοψε, λόγω παρέλευσης ωραρίου, για την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Σημειώνεται, πάντως ότι λόγω του ότι στο σχετικό πινάκιο προηγούνται άλλες υποθέσεις, παραμένει αμφίβολο το αν θα ξεκινήσει τελικά η δίκη τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η 59χρονη γυναίκα κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι διέθετε ναρκωτικές ουσίες -που αποτελούν γενικά αναισθητικά για σκύλους και γάτες- σε τρίτα άτομα για να προβαίνουν σε κτηνιατρικές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα συντροφιάς.

Εξάλλου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 59χρονη λειτουργούσε στο σπίτι της, σε χωριό της Μεσαράς, ιατρείο-κλινική, αλλά και καταφύγιο για ζώα συντροφιάς, χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες.

Επίσης, η κατηγορούμενη φέρεται να είχε προβεί και σε χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά και να διέθετε προς πώληση τα ζώα που είχε στην κατοχή της μέσω διαδικτύου.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.