Παράδοση σχολικών ειδών στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Νεάπολης Λασιθίου


Τελευταία ενημέρωση 20 Σεπτεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Μαρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη, επισκέφτηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Νεάπολης Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου) στο πλαίσιο υλοποίησης της κοινωνικής δράσης «Διανομή σχολικών ειδών σε άτομα που φιλοξενούνται σε κλειστές δομές παιδικής προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης».

Σε μια λιτή εκδήλωση στο πλαίσιο της νέας σχολικής χρονιάς, παραδόθηκαν σχολικά είδη στα παιδιά της κοινωνικής δομής. Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου και την Εντεταλμένη Σύμβουλο υποδέχθηκε ο αν. διευθυντής της δομής Μηνάς Μηνάς, ο οποίος και ευχαρίστησε για την συνεργασία και στήριξη.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης η Περιφέρεια Κρήτης και η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου στηρίζουμε έμπρακτα το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Νεάπολης ευχόμενος καλή σχολική χρονιά.

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε, ότι, η Περιφεριακή Ενότητα Λασιθίου ξεκίνησε  τις διαδικασίες που απαιτούνται για την δημιουργία-λειτουργία παιδικής χαράς εντός της κοινωνικής δομής.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.