Παράδοση παιδικής χαράς στα Φέρμα


0
(0)

Τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στα Φέρμα του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του κ. Rudolf Oehlinger χορηγού για την αγορά των οργάνων, Αντιδημάρχων του Δήμου Ιεράπετρας, της προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη κας. Μαρίας Σακαδάκη, μελών του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:
«Μετά την ολοκλήρωση τριών πιστοποιημένων παιδικών χαρών στην πόλη της Ιεράπετρας και τη δημοπράτηση οκτώ επιπλέον στο Δήμο Ιεράπετρας παραδίδουμε σήμερα ακόμα μία νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά στους δημότες.

Πραγματοποιήσαμε τη μελέτη του έργου και στη συνέχεια φέραμε εις πέρας μία σειρά εργασιών (χωματουργικών, τσιμεντοστρώσεων, σιδηρών κατασκευών, ηλεκτροφωτισμού, διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου) ώστε να καταστεί το σημείο άρτιο και ασφαλές για να φιλοξενήσει και να πλαισιώσει την καινούργια αυτή παιδική χαρά.

Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Oehlinger που συνέβαλε στην προσπάθεια του Δήμου και στην ολοκλήρωση του έργου αυτού που αναβαθμίζει το σημείο και δίνει χαρά στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής.

Η δημοτική μας αρχή έχει εξαρχής θέσει σε προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και της νεολαίας στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου, στοχεύοντας στην εξασφάλιση πολλαπλών διεξόδων στην καθημερινότητά τους μέσω ποικίλων έργων και δράσεων.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *