Παππάς στον realfm 97,8: Πλήρης απουσία αναπτυξιακής στρατηγικής – Ό,τι να ‘ναι και όπως να ‘ναι

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

“Η Ελλάδα πρέπει να εξαντλήσει τα διπλωματικά περιθώρια, είναι ένα πρώτο βήμα, είχαμε και την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και της κ. Γεννηματά στην προδιάσκεψη των Προοδευτικών και Σοσιαλιστών” δήλωσε σχετικά με την Λιβύη και την Τουρκία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Παππάς στον realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, ανέφερε ότι “πλήρης απουσία αναπτυξιακής στρατηγικής. Είχαμε την εισαγωγή και ψήφιση αναπτυξιακού νόμου, ερήμην αναπτυξιακής στρατηγικής. Είχαμε την εισαγωγή και ψήφιση του σχεδίου “Ηρακλής” για την αναδιάρθρωση των κόκκινων δανείων ερήμην αναπτυξιακής στρατηγικής. Ό,τι να ‘ναι και όπως να ‘ναι. Καμία μέριμνα από την Πολιτεία για προτεραιότητες, κανένα βάρος στις τεράστιες υποδομές που πρέπει να προχωρήσουν, καμία συνολική σύλληψη για τον ρόλο της χώρας διεθνώς και αυτό είναι το μείζον αρνητικό στοιχείο”.

“Η ΝΔ έχει καταθέσει έναν προϋπολογισμό που είναι 2 δισ. πίσω από εμάς. Τα πρώτα στοιχεία από την αγορά εργασίας δεν είναι θετικά και τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα θα βρεθούν ενώπιον μιας οδυνηρής πραγματικότητας” συμπλήρωσε.

“Κυβερνήσαμε τόσα χρόνια με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε ένα κόμμα το οποίο τοποθετείται στην κεντροδεξιά. Συνεπώς όποιος εκφράζει σκεπτικισμό για στελέχη που προέρχονται από αυτό που συνηθίζαμε μεταξύ μας να λέμε κεντροαριστερό χώρο, πρέπει να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης. Είναι ένας στόχος η διεύρυνση του κόμματος και η ένταξη σε αυτό στελεχών του προοδευτικού χώρου και όλου του κόσμου που έδωσε μαζί μας τις μάχες” σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό

πηγη:real.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.