Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF Ανδρών – Γυναικών , Εφήβων -Νεανίδων στο Ηράκλειο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF Ανδρών – Γυναικών , Εφήβων –Νεανίδων, το οποίο φιλοξενεί το Ηράκλειο από τις 21 ως τις 23 Φεβρουαρίου, στα «Δύο Αοράκια» με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do ITF Ελλάδος , επτά αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού , την Περιφέρεια Κρήτης τους Δήμους  Ηρακλείου και Χερσονήσου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α.

 

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος περίπου  700 αθλητές, οι οποίοι θα συνοδεύονται από 100 περίπου προπονητές και βοηθούς προπονητών, ενώ στο Ηράκλειο θα βρεθούν και περίπου  60 άτομα της διαιτησίας και παράγοντες της Ομοσπονδίας.

Οι αθλητές που θα πρωτεύσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα, η οποία  θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  στις 19-26 Απριλίου 2020 στην Πράγα της Τσεχίας ενώ οι δεύτεροι θα στελεχώσουν την Εθνική αποστολή. Επίσης, οι αθλητές λαμβάνουν τα ευεργετήματα του αθλητικού νόμου, δηλαδή προσαύξηση των μορίων στις πανελλήνιες εξετάσεις ή και την εισαγωγή τους χωρίς εξετάσεις σε πανεπιστήμιο της αρεσκείας τους, με κατάκτηση κορυφαίας θέσης σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα :

Άνδρες-Γυναίκες Οι αθλητές – τριες που θα καταταγούν πρώτοι-ες σε:

α) Κάθε κατηγορία μάχης Α/Γ,

β) Στα αγωνίσματα Ειδικών Τεχνικών, Τεστ Δύναμης & στα Τουλ 4 Νταν Α/Γ θα είναι αυτοί που θα πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α/Γ που θα διεξαχθεί στην πόλη Πράγα της Τσεχίας (19-26/4/2020).

Έφηβοι-Νεάνιδες Οι αθλητές –τριες που θα καταταγούν πρώτοι-ες σε:

α) Κάθε κατηγορία μάχης Εφήβων-Νεανίδων ηλικίας 16-17 ετών,

β) Στα αγωνίσματα των Τουλ  και Ειδικών Τεχνικών Εφήβων-Νεανίδων θα είναι αυτοί που θα πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ε/Ν, που θα διεξαχθεί στην πόλη Πράγα της Τσεχίας (19-26/4/2020).

Επίσης και το ομαδικό στα SELF DEFENSE,  η πρώτη ομάδα θα στελεχώσει την εθνική Ελλάδος

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 9:00 έως 22:00: Κατηγορίες των Τουλ,  Ειδικές Τεχνικές Εφήβων-Νεανίδων (οι οποίες είναι ενιαίες για τις ηλικίες 14-17 ετών) & Ανδρών-Γυναικών, τα Τεστ Δύναμης Α/Γ και το ομαδικό αγώνισμα «Αυτοάμυνες» (Self Defense) Ε/Ν (το οποίο είναι ενιαίο για τις ηλικίες 14-17 ετών) & Α/Γ.

Σάββατο 9:00 έως 22:00: Στις 19:15 θα γίνει η  Τελετή Έναρξης ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα  περιλαμβάνει τις κατηγορίες μάχης των Εφήβων-Νεανίδων, ηλικίας 14-15 ετών και 16-17 ετών.

Κυριακή 9:00 έως 19:00 : Θα διεξαχθούν οι κατηγορίες μάχης Α/Γ.

Οι συνδιοργανωτές

1.Αθλητική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Ελλάδος (ΑΟΤΕ)

  1. Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
  2. Περιφέρεια Κρήτης
  3. Δήμοι Ηρακλείου
  4. Δήμος Χερσονήσου
  5. ΔΟΠΑΦΜΑΗ
  6. Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου
  7. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης

9.Τα σωματεία:

1.Α.Γ.Σ. Τάλως Χερσονήσου

2.Α.Σ. Τάλως Αγίου Νικολάου

3.Α.Σ. Χερσονήσου.

4.Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ιεράπετρας

5.Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ηρακλείου

6.Α.Σ. Μ.Α. Χερσονήσου

7.Α.Σ. Τρισκελής

 

 

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.